Arvid Nordqvist 130 år

15 09 2015

 

Ett gammalt & gediget företag

Ett gammalt & gediget familjeföretag som idag omsätter 1,8 miljarder.

Det var enkelt att sälja en kaffemaskin för tio- talet år sedan. Då hade vi några få kaffeautomater och tio- talet stora kaffesorter för automatbruk. Annat är det idag, cirka 60 olika kaffeautomater och minst fyra kafferosterier som har över 50- talet kaffesorter var. Idag hade vi utbildning av Arvid Nordquist trevlige säljare.

Produktutbildning Arvid Nordquist Coffee Lounge idag

Produktutbildning Arvid Nordquist Coffee Lounge idag.

Per-Ola Hedlund var dagens gäst vid Torebrings produktseminarie om gott kaffe på jobbet. Från vänster till höger; Matts Torebring, Henric Ahnstedt, Per-Ola Hedlund, Michelle Nilsson och Carina Torebring. Med vår mötet var också Stefan Grip, Annaida Franzén Wallin, Malin Linderfalk och Niklas Torebring. Foto Torebrings

För att ständigt förbättra oss och vara uppdaterade på våra leverantörers produkter hade vi förmånen att gästas av Per-Ola Hedlund vid vårt produktseminarie. Mötet startade tidigt på morgonen, Per-Ola hade fått en utmaning och han tog den, mötet startade redan kl 07.00.

Säljare, inköpare och teknisk personal fick en grundläggande genomgång av företaget Arvid Nordquist och framförallt i deras Coffee Lounge-sortiment. Olika kaffesorter, certifieringar och klimatkompenseringen gicks igenom av Per-Ola och diskuterades ingående.

För att ständigt förbättra oss och var i framkant för gott kaffe på jobbet kommer Per-Ola till oss igen för att ytterligare fördjupa oss i deras sortiment och fördelarna med Arvid Nordquist Coffee Lounge-sortiment.

Till avslutning fick vi prova på deras kaffen Highland Nature (mellanrost), Midnight Grown (mörkrost) och den nya mörkrostade UTZ-märkta Kahawa Tembo med djup och bärig smak.

Vi på Torebrings tackar Per-Ola för sitt engagemang och hälsar honom välkommen åter till nästa produktseminarie.

 

 


Åtgärder

Information

6 responses

16 09 2015
Lennart

Ett gott kaffe visst är det det!

Kram

16 09 2015
Matts Torebring

De mörka rostningarna gillar jag skarpt. Kram

16 09 2015
Rolle o Carina

Ja tänk att man inte ens är hälften så gammal! 🙂
Kaffe är gott,gärna med en kanelbulle till 🙂

Ha det gott o njut….Kram

16 09 2015
Matts Torebring

Ett glas mjölk, en kanelbulle och så en kopp mörkrostat kaffe på det är gott. Kram

16 09 2015
Lars Permeln

Kaffe från Arvid Nordqvist köper vi då och då. Tycker att det är ett mycket gott kaffe. Anar att det finns ett och annat att lära om kaffemaskiner, det är inte särskilt ofta man får ett gott kaffe när man väljer maskinkaffe.

16 09 2015
Matts Torebring

När du kommer och hälsar på mig på jobbet skall jag bjuda på gott kaffe Lars. Må väl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: