Två bra serviceföretag

9 05 2019
Skeppsbron Lastbilsverkstad i Jönköping

Jag tog i hand och tackade, Forsbergs, Hyssna, när jag lämnade dem, strax före lunch idag. Nu har jag två digitalboxar, som funkar till vår parabol. (Detta var missat i leveransservice för ett år sedan). Det var ett stort jobb idag. Vi har inte brytt oss så mycket, vi tittar så lite på tv. Vi har haft de fria kanalerna. I kväll har jag tecknat abonnemang från Viasat. En av de få leverantörerna som har Kanal 10.

På vägen hem svängde jag in till Skeppsbron Verkstad, i Jönköping, för att komma till rätta med mitt dieselläckage, ovanpå dieseltanken. Jag hann knappt framföra mitt ärende, förrän Port nr 2 öppnades. Fem minuter senare konstaterades att röret upp från tanken hade en spricka. Iveco byter ut alla delar från tanken, ända fram till spridarna. Ett ganska stort jobb och ny tid bokad, inom tio dagar.

Inte alls lika roligt att tala med Viasat, samtalet tog nära en timma, för att komma fram och göra beställning. Samtalet spelas in och är bindande. Sådant gillar inte jag. Men jag har två veckor ångerrätt.


Åtgärder

Information

10 responses

9 05 2019
Husisblogg

Min manlige ägare kan bara hålla med om detta med att binda avtal. Än så länge har han alltid vägrat att binda något över telefon utan att få hem papper att läsa. Företagen har om än motvilligt skickat hem papper, därefter har det kunnat bli något.
Hoppas nu Viasat blir bra för er och att ni kan njuta av kanal 10, och säkert någon annan kanal också.

10 05 2019
Matts Torebring

Jag sa upp det i dag på morgonen, innan de hann att skicka något. Lite senare tecknade jag ett nytt avtal i Birgittas namn. Det är bara bedragare som spelar in samtal. Sista gången talade jag min vana trogen, med ”chefen”. Då gick det bra.

9 05 2019
Vår husbilsblogg

Vi valde Viasat för några år sedan och det har funkat bra. Vi har Viasat bara för att de har golf i sitt utbud av kanaler. Funderar på att gå över till Cmore som också har golf i sitt utbud fast främst golftävlingar i USA.

10 05 2019
Matts Torebring

Vi har alla våra favoriter, du har golf, vi har Kanal 10 som favorit.

9 05 2019
marcus

Jag är ganska säker på att du kan få in Kanal 10 via satellit utan att ha ett abonnemang. Åtminstone om digitalboxarna inte är låsta på något sätt.

10 05 2019
Matts Torebring

Hej & Tack det får jag testa.

10 05 2019
Rolle o Carina

Tur det finns en del kvar som är servicevänliga i alla fall!
Vi kör med Boxer,det har funkat bra för oss 🙂

Ha det gott/Kram Veabacken

10 05 2019
Matts Torebring

Jag tycker bara inte om Boxer reklamen.
Kram på vedbacken

10 05 2019
Patrik

Tråkigt att det börjar bli en del strul med nya husbilen från Forsbergs.

11 05 2019
Matts Torebring

En spricka i en diesel koppling. är inget att jämra sig för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: