Inom lås & bom på Forsbergs

8 05 2019
Forsbergs i Hyssna

Det blev en road trip, mitt i veckan för mig. När mina kollegor på jobbet, åkte till Kølnmesse, åkte jag Forsbergs i Hyssna. Jag har kört sträckan Aneby – Kølnmesse, tur & retur många gånger. Denna gången jobbade jag hellre hemma. Jag säljer inga kaffemaskiner nu för tiden. Grabbarna flyger, men hade jag varit med, hade jag tagit bilen. Det tar bara en dag att köra ned.

Inom lås & Bom

Numera finns ingen övernattningsplats på Forsbergs, som det fanns tidigare. Grinden var öppen och det fanns gott om plats att köra in, så då gjorde jag det. I morgon ska HERDEN få en digitalbox till parabolen. Jag visste inte förrän nyligen, att det skall ingå i leveransen. Daniel klämde in mig, trots att det egentligen inte fanns tid, förrän mitten av juni månad.

Som vanligt hela backen full av husbilar

Det är verkligen inga bekväma ytor, som de har för sina mängder av husbilar.


Åtgärder

Information

7 responses

8 05 2019
Husbilen Coralen

Ja tänk vad lyxigt ni får det nu med mer kompletta tillbehör!
Bra gjort av Forsbergs också att klämma in er i förtid!

Ja det blir ännu trängre i sommar för oss att få plats nu!
Men vi ”fricampar” ju helst vid nån sjö så 🙂

Svettig VeaKram

8 05 2019
Matts Torebring

Forsbergs är duktiga och kundvänliga. Ja visst bli vi flera för varje sommar.
Finns inget som går upp mot att fricampa.
Kram Hyssna

8 05 2019
Husisblogg

Bra att få HERDEN ännu mer komplett.
Jag fick ny antenn för ett par år sedan, men det ångrar nästan mina ägare nu för de streamar allt de tittar på.
Gillar f ö sådana företag som tar hand om sina kunder även efter affären.

8 05 2019
Matts Torebring

Vår husbuss var standardutrustad med parabol. Jag skulle aldrig lagt dessa pengar på detta. Vi älskar Kanal 10 och nu kommer vi att kunna se dessa program. Visst kunde vi sett programmen på webben. Det sägs att de som köpt sin husbil av Forsbergs, fortsätter att handla där.

8 05 2019
Nils-Åke Hansson

Fin service av Forsberg att fixa tid och plats att så på

9 05 2019
Matts Torebring

Det har varit lika trevligt varje gång som jag har behövt att kontakta dem.

9 05 2019
Vår husbilsblogg

Forsbergs och Bossings ligger förmodligen i samma klass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: