Kompledigt på fredag?

25 02 2020
Runt 10- 15 cm snö idag

Det kommer mejl efter mejl till mig, kan jag få kompledigt? En eftermiddag var jag ganska trött och sliten, så jag var tvungen att testa hur man gör då. Kompledigt alltså! Jag har jobbat med ett mega projekt, som har krävt 100 % koncentration, totalt kommer hela jobbet att ta sex- sju veckor non stop. Nu har jag bara kanske fyra, dagar till, innan jag är klar.

Nu måste vi åka till Kosta Outlet till helgen tänkte jag och koppla av lite. Jag behöver handla lite snygg kläder till jobbet. Inget är naturligare än att ta husbussen. Men jag kan ju inte ha vädret på min sida varje gång. I vinter har jag inte lagt på vinterdäcken, men det hade säkert gått bra ändå. Men nej tack, det får vara med tanke på allt salt. Herden får vara hemma.

Bygget rullar vidare…

Väggarna är upp till vårt egna badrum

Här skall jag stå och duscha, som jag stod ute i det fria, bara titta på kossorna genom fönstret, ingen insyn, om man inte kryper runt huset förstås. Utsikt är bättre än insyn. (Birgitta vill nog ha en lamellgardin). Till och med karmen till skjutdörren är på plats.

Väggen bakom köksskåpen är uppe.

Alla innerväggar är uppe nu. En snickare står och jobbar i tvättstugan, i direkt anslutning till köket.


Åtgärder

Information

4 responses

25 02 2020
Husisblogg

Njae Matts, ägarna och du brukar ha rätt lika åsikter, men nu går de isär. Kosta outlet är inte mycket att ha. Det enda som är trevligt där uppe är hotellet, glasbaren samt hotellets mat.

26 02 2020
Matts Torebring

Lite rätt har du allt. Det dock finns en fabriksbutik till vänster om entrén från parkeringen, där sju tillverkare säljer sina egna glas, läder med mera. Högst upp till höger, har jag köpt flera kostymer och många skjortor av bästa kvalité.

25 02 2020
Husbilen Coralen

Usch då,stackars ”Herden” som fått snö på sig!
Här nere bara varmt o gött,sitter ute och vi göttar
oss på fina balkongen o ser ut över havet och det
är 25+ kl 20.00 på kvällen,underbart klimat här!

Ha det gott hemmavid med bygget/Kramar

26 02 2020
Matts Torebring

Roligt att ni har det bra, trots sandblästring. Snart får Herden både tak och golvvärme. Han har ändå blivit väl ompysslad i vinter.
Byggkramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: