Nu får jag inte sitta still längre

30 01 2020
Kvällens promenad

Helt otränad som jag är, klarade jag mig precis under en timma. Jag skulle gå och hämta posten på Framtidsvägen, hämta paket på Pixan samt gå till serviceboxen och hem till husbussen igen. I morgon pumpar jag cykeln. Det är nästan mycket, att gå en timma direkt efter jobbet.

Jag hämtade min nya våg.

Det var ingen överraskning, jag är FAT. Jag behöver få ned ”fetthalten 20 %”. Jag som måste tävla i allt vad jag håller på med. Nu måste jag tävla mot vågen.


Åtgärder

Information

8 responses

30 01 2020
Rolle o Carina

Bra Matts att du tar tag i det hela,bättre sent än aldrig!
Tänk om vi bott närmre varann så kunde vi sporra varann! 😁

Ha det gott o jobba på/SkogsKramar

30 01 2020
Matts Torebring

Jag kommer aldrig upp i din & Carinas klass, men jag gör så gott jag kan.
Skogshuggarkram

31 01 2020
Husbilen Ventilen

Ja du Matts, du har inspirerat gubben min oxå. Började med 7 km idag 👍
Imorgon blir det cykeltur.
Ha det gott.

31 01 2020
Matts Torebring

Visst är det skönt att bara sätta sig still efter jobbet, men det är inte bra för kroppen. Jag har också inspirerats av flera bloggvänner, som är ute i ur och skur. Va kul då är vi flera som hänger på.

31 01 2020
Monica

Heja dig! Jag tycker man märker effekt bara på en vecka, blir piggare på en gång, gladare med. Alltid tränat nånting men denna mörka höst tappade jag sugen. Tog emot. Men bestämde mig bara nu och vad skönt det är. Lycka till du med!

31 01 2020
Matts Torebring

Tack, tack…. Jag lyssnade till en man på P1, som körde buss i SL Trafiken. Efter en tuff tag på jobbet, får man inte sätta sig i soffan och tycka synd om sig själv. Då måste man ta en ännu längre promenad runda på kvällen. Så måste det nog bli i fortsättningen. Lycka till oss åka två!

31 01 2020
Husisblogg

Jag och mina ägare tror du kommer vinna matchen mot vågen.
Lycka till!

31 01 2020
Matts Torebring

Visst är det så, jag plockar bort sötsakerna och tar till mig motion. Detta ska jag fixa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: