100 meter var för lite

1 02 2020
Vår ställplats sedan mitten av oktober. Så här nära har vi till jobbet.

Idag kändes det för första gången, sedan vi parkerade här, som att det skulle var roligt att rulla iväg en liten bit. Inte bara 100 meter som idag, till tömningen av tankarna, utan kanske en tur till Gränna eller dylikt. När bussen stått still så här länge, är bussen precis som vi, stel i lederna och gnisslade lite i bromsarna.

Vem glömmer inte åren med husvagn? När vårsolen tittade in genom fönstren i februari månad. Då var vi snabba att åka till husvagns handlarna för att titta på husvagnar. Det enda som tar emot för att ge sig iväg, är regn, snö, smutsiga vägar och tvättning av bussen så snart man är hemma.

Vi har haft en riktigt skön helg hittills. Vi säger Tack till våra vänner, för en fantastisk ”After Work” på fredagskvällen. Vänner som vi inte träffat på en tid. Efter det sov jag till halv nio på lördagsmorgonen. Frampå eftermiddagen hälsade vi på vänner, som flyttat in i sin nybyggda villa för en vecka sedan. De är några år äldre än oss och lämnar den stora herrgårdsvillan på landet bakom sig, för en plats nära centrum.

Jag har bokat fukttest samt rätta till två småsaker hos Forsbergs den 8 maj. Jag sa till dem, att ni måste vara klara över dagen, annars har Birgitta ingenstans att sova, om vi inte har flyttat in i vår nya lada då. I annat fall får hon följa med på service.

Hoppas ni har en lika skön helg som vi!

Hälsningar Matts & Birgitta


Åtgärder

Information

4 responses

1 02 2020
Rolle o Carina

Ja närmre än så kommer ni nog inte jobbet med Bobilen! 😁
Visst är det tråkigt ut o åka i detta kladd och salt.
Ni hinner nog ut när det blir bättre väder framöver🚍🚍

Ha det gott/SolKram

1 02 2020
Matts Torebring

Om det blir en solskenshelg, blir det nog allt svårare att hålla sig hemma. Så länge det är salt och snöslask lockar det inte att ge sig ut.

1 02 2020
Husisblogg

Ja det är klart att HERDEN snart ska få komma ut och rulla på vägarna.
Önskar trevlig helg!

1 02 2020
Matts Torebring

När det blir lite mera sol drar vi iväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: