Idag kom vårt Lidhults kök

31 03 2020
Skönt med stor tomt och stabil mark

Idag, eller rättare sagt efter midnatt, kom vårt fina kök från Lidhult. Enligt min plan, skulle det varit klart att montera upp det nu. Men leverantören av golvet, har inte beställt golvet i rätt tid, som han skulle ha gjort. Jag lämnade order den 19 nov förra året! Jag var inte nådig mot honom. Jag är alltid ute i god tid.

Efter lunch fick jag tag i min markentreprenör. Har du tid att börja i eftermiddag? frågade jag. Så bra var det naturligtvis inte. Vi delar in trädgårdsentreprenaden i Etapp 1 och Etapp 2. Den första innefattar uppgrusning för betong gjutning, av garageinfarter, gångvägar och tre altaner. Sedan åter står drygt 1500 m2 gräsmatta till hösten.


Åtgärder

Information

4 responses

31 03 2020
Rolle o Carina

Tråkigt när leverantörer inte sköter sig då ni vart ute i god tid också!
Men skönt ändå att köket har kommit fram iaf dock!

Ha det gott/Kram

31 03 2020
Matts Torebring

Respektlösa ungdomar passar inte in i min byggerfarenhet. Nu ligger det på vd nivå att lösa det. Köket bestämde vi på nyåret och det funkade på dagen.
Sol, blåst & byggkramar

31 03 2020
Husisblogg

Vad tråkigt när det inte går som det ska. Hela bygget har flutit på så bra, vad det verkar så synd när det blir såhär. Hoppas det löser sig till det bästa!

31 03 2020
Matts Torebring

När leverantörerna inte gör som de ska har jag alltid sagt, det finns flyg, buss, taxi, se till att det löser sig. Jag log för mig själv när jag hörde en ny generation säga samma sak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: