Nu ”flyter” det på igen.

1 04 2020
Golvet är flytspacklat i Birgittas & mitt badrum

Eftersom vi har golvvärme, går det inte provborra för att mäta fuktigheten i golven i badrummen. I stället täcktes golvet i måndags med ett stycke plast. Under plasten placerades elektroder, som mäter luftfuktigheten. Idag togs plasten bort och mätresultatet, var betydligt under gränsvärdet. Så skönt att inte det stoppar upp med mera saker. Till vänster om fönstret, har vi valt att sätta in en bidé. (Mycket ovanligt idag fick vi höra, men vi vill ha det)

Nu kommer golv och väggar att primas och därefter sätts tätskiktet. Det betyder att nu har golvläggarna två badrum och en tvättstuga att arbeta vidare i. Jag har blivit lovad att få våra träklinkers till vardagsrum med mera på måndag, senast tisdag (från Spanien). Sedan bör det flyta på igen. Nu är i alla fall golven flytspacklade.

Jag måste gå Birgitta till mötes, hon vill inte duscha för öppen ridå. Det blir nog någon form av hissbara träpersienner, i det stora fönstret. Själv står jag gärna och tittar på kossorna ett stycke bort. Kossorna får gärna titta på mig. För övrigt har vi ingen insyn, om inte någon smyger runt knuten.


Åtgärder

Information

10 responses

1 04 2020
Husisblogg

Idag var ångan uppe igen i inlägget. Men inlägget smittar nog av sig från bygget.

1 04 2020
Matts Torebring

Det kan kännas futtigt att skriva om små leveransproblem i dessa tider. Nu är det stora fokuset på att vi alla klarar oss. Samtidigt måste vi planera för att livet går vidare. Byggkram & var rädda om er.

1 04 2020
V-backen

Jag skulle nog också vilja ha något för fönstret i badrummet. Dagtid när det är ljust ute så funkar det utan persienner. När det är mörkt ute och ljust i badrummet så är det ett helt annat läge. Då skulle inte jag vilja ha insyn.

2 04 2020
Matts Torebring

Ja det är nog som du säger. Jag fick ett tips som låter nästan som artificiell intelligens, http://britelite.se/smartglas/smart-film/ i annat fall en träpersienn. Vad rädda om er & Må gott

2 04 2020
Rolle o Carina

Håller med,inte duscha inför öppen ridå här heller vore ju kul!
Men en bidé är kanon,vi använder vår var dag,svårt vore utan 🙂

Solig DalaKram

2 04 2020
Matts Torebring

Vi är ute på landet, utan egentlig insyn. Jag kommer ändå att montera en träpersienn. Jag tror att de flesta har garvat åt vår bidé, utom Roland & Carina. Roligt! Vad ska du ha den till? sa någon. Tvätta fötterna sa jag.
Sol & Vårkram

2 04 2020
Nils-Åke Hansson

Duscha för öppen ridå då ska man veta att ingen kan gå förbi. Finns väl någon typ av film att klistra på.

2 04 2020
Matts Torebring

Jag kommer ändå att montera en träpersienn, för att inte locka nyfikna. Vad rädda om er & Må gott

2 04 2020
JoY

Bra med bide, det borde de ha, så slapp dom hamstrar toapapper hihihi
Nej inte skulle jag vilja stå för öppen ridå, speciellt inte då det är mörkt ute och tänt inne.

2 04 2020
Matts Torebring

När jag skrev om bidén, tänkte jag, nu kommer alla att såga mig. Då har vi fått hejarop av fyra personer, det var inte dåligt. Jag kommer att montera en träpersienn, för att inte locka nyfikna. Vad rädda om er & Må gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: