Idag kom pricken över i

30 03 2020
Idag kom fönsterfodret på det lilla runda på plats.

Idag lämnade mina snickare mig. De har inget arbete kvar, som de kan göra längre. Kvar är ytterdörren, köket, garderober, innerdörrar och smygarna vid alla fönster. Idag kom de och satte dit pricken över i, fodret runt vindsfönstret.

Jag fick blunda lite för kostnaden av det runda fönstret. Hade jag inte offrat lite på detta, hade jag förstört huset.

Foder och smygar runt garageporten

Foder och smygar på plats runt garageportarna. Jag känner mig stolt över vårt sista bygge. Det pryder sin plats på landet.

Foder på plats på runda fönsterbågarna

Nu är foder och smygar på plats, även på gaveln mot sjön. Samma sak här, de runda fönstren var dyra, men vad bra det blev. Allt annat hade varit misslyckat.

Nu väntar jag på golvläggarna. De kom idag, men väldigt lite hände. I morgon ringer jag min markentreprenör.


Åtgärder

Information

19 responses

30 03 2020
Rolle o Carina

Visst blev det snyggt,förstår ni känner er sååå stolta nu!

Kyliga SolKramar

30 03 2020
Matts Torebring

Det kan vara fult att ha en egenskap av stolthet. Fast i detta fallet är det en ödmjuk stolthet. Vi är så tacksamma. Detta borde inte varit möjligt.
De största solskenskramar till er, som hjälpt till att bygga varje dag.

30 03 2020
Husbilen Coralen

Glömde säga att det där garaget är vi lite avundsjuka på 🙂

30 03 2020
Husisblogg

Ni har gjort bra val du och Birgitta, riktigt smakfullt blir det.

30 03 2020
Matts Torebring

Tack, vi måste hålla med. Insidan bjuder jag på senare, Tack till er, som hjälpt till att bygga varje dag.

30 03 2020
Monica

Så fint det blir! Och stolta ska ni vara både du och Birgitta men vet, det tog tid att komma dit och känna så men idag är jag jättestolt över mitt liv, allt jag gjort, rätta beslut, räddat många liv för jag var uppmärksam, ifrågasatte och tog enormt ansvar, var också tuff men det är ingen motsats till att vara ödmjuk, tacksam, generös. Ja faktiskt man blir förundrad av allt som hänt men jag känner och vet att jag är buren. Ha det fint och ta hand om varandra.

30 03 2020
Matts Torebring

Fem år av drömmar, motgångar, nya ställningstaganden, skisser, ritningar, omkullkastade planer, tillbaka till drömtomten från 2015, byggstart 2019 och nu klart inom kort. Allt detta hade vi inte klarat av själva. Det finns en välsignelse i detta. Jag berättar mera en annan gång.
Jag har gjort som du gör, fattat mänger av beslut på stående fot, helt trygg i att Birgitta tycker som jag, inte annars. Min tacksamhet över livet och tillsammans med Birgitta är stor. Det har varit så roligt att du rest med oss genom hela bygget. Det hela började med grundundersökningarna.

30 03 2020
Monica

Tack Matts och vad jag önskar vi hade haft min farmors och farfars gård idag den tid som är men tack vare dig fick jag tag på så mycket forskning som gjorts där och det var så roligt att få veta allt, gården i Uppland kom upp i de länkar du hade.

31 03 2020
Matts Torebring

Tack själv, vad roligt att helt ovetandes få hjälpa till. Jag tror det blir en ny flyttvåg, ut till landet efter detta. Storstaden kommer inte locka lika mycket längre .

31 03 2020
V-backen

Snyggt, det ser riktigt bra ut.

31 03 2020
Matts Torebring

Vi är verkligen stolta över det vi ritat och sedan byggt. Dessutom bor vi snart på landet.

31 03 2020
FREEDOMtravel

Oj vad fint! Snygga fönster och dörrar!

31 03 2020
Matts Torebring

Ja visst blev det snyggt och fint på alla sätt. Kanske skulle jag kunna ställa upp i en tävling, om bästa husbilgaraget?

31 03 2020
Husbilen Ventilen

Hej, har följt ert bygge. Ja det blev verkligen snyggt, fönstren är som utsmyckning 👍👍. Förstår att här kommer ni att trivas när ni inte är ute med Herden.
Ha det gott, kram

31 03 2020
Matts Torebring

Tack & Vad kul att höra. Jag har tittat till er också varje dag, även om jag inte hinner skriva i alla bloggar. Sol & Byggkram

31 03 2020
JoY

Nu ser det riktigt fint ut med foder på plats. Vilket rum har ni på första bilden, är det köket?

31 03 2020
Matts Torebring

Ja tänk vad en vit bräda betyder, i det röda sammanhanget. Det är Birgittas & mitt sovrum, samt badrum på hela gaveln. Utanför fönsterdörrarna gjuter vi en ”morgon kaffe altan” för ett litet bord och två stolar. Där ska vi njuta av en espresso, när solen går upp över Aneby Gårds gärden.

2 04 2020
Ulla & Torgny

Ojoj, så himla snyggt allting blir, för att inte tala om alla fönster, sååå snyggt. Snart är ni i mål….

Ta hand om er extra mycket i dessa tider!

2 04 2020
Matts Torebring

Tack, vi är så himla nöjda och glada. Den enda smolket i glädjebägaren är, utvecklingen på vår jord idag. Sol & vår kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: