Två konstiga drömmar

29 12 2019
Kaffekullerondellen Eksjö.

För knappt en månad sedan drömde jag ett par märkliga drömmar. Läs vidare och le för dig själv.

Vår bloggvän har en liknande Bil

En av mina bloggvänner hade fått stopp på sin husbil, mitt ute i körbanan, mitt inne i Kaffekullerondellen, på väg från Vimmerby till Eksjö. Självklart stannade jag för att hjälpa till. Min bloggvän hade då fått tag i en mindre yxa, för att med den hugga ned bilen i småbitar. Vänta lite sa jag…

Jag har två större släggyxor hemma, bara tre mil bort, jag åker och hämtar dem så går det fortare. När jag kom tillbaka jämförde vi yxorna och min bloggvän tyckte det var riktiga yxor som jag hade. Sedan vaknade jag…..

Här kommer en dröm till….

Så här såg min drömhund ut.

Jag är ute och kör bil på stora fina vägar. På motsida körbanan, kommer en hund körande på en eldriven sparkcykel, det kanske kunnat vara Nellie från Vällingby. Jag vänder vår bil och följer efter hunden. Då kommer vi ifatt denna bilen….

En Scania 80 som mjölkbil. (Så här hämtades mjölken ute på gårdarna när jag var ung)

Hunden på elsparkcykeln har kommit ifatt mjölkbilen, som har stannat och backar in på en avtagsväg. Chaffisen kommer ut ur lastbilen och möter hunden. Nu dansar de runt på ett gärde tillsammans i minst en timma. Så glad var hunden, över att han hittat sin husse.


Åtgärder

Information

6 responses

29 12 2019
Husisblogg

Vilken tur att detta bara var drömmar, kanske feberdrömmar?

29 12 2019
Matts Torebring

Frånsett den första storyn, så var väl den andra gullig och visar djurens kärlek till dem som älskar dem.

29 12 2019
Rolle o Carina

Ja man kan drömma mycket konstigt ibland faktiskt!
Jag hoppas drömmen om ”Drömvinsten” slår in snart 🙂

Krya på dig Kram

31 12 2019
Matts Torebring

Jag drömmer ganska mycket, men inte så detaljrikt som detta. Drömvinst har jag ingen att erbjuda, men en Stjärnvinst har jag…. https://www.torebrings.se/produkt/twist-stjarnvinst-2-kg-marabou/59622. Drömmar & Kram

30 12 2019
JoY

Bland drömmarna kan vad som helst hända hahaha

31 12 2019
Matts Torebring

De flesta gångerna när jag haft drömmar, är jag glad att jag vaknat till verkligheten och att det bara var en dröm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: