Ryggläge i 14 timmar

30 12 2019
Camping Rubicone mitten av 2000 – talet

Ni ser mig sällan göra tillbakablickar, men visst händer det då och då, som till exempel bilden ovan. Säkert kommer jag lite senare, att summera statistiken på min för blogg året 2019.

Jag hade sett fram emot, max mycket helgledigt och att bara koppla av. Vi har inga måsten längre, när vi kommer hem. Vi bor ju så himlastormande bra i husbussen. Det blev dock inte som jag hade tänkt mig. Min influensa tillsammans med en sedan barndomen kronisk bronkit på luftrören, satte käppar i hjulet.

Jag är ändå glad för mitt ”Sjunde sinne”. Min regnbåge har sju färger (Guds tal), den hemska bågen i Pride har bara sex färger (människans tal sex). Vår dotter med familj, ville ta med oss på en resa till Thailand över nyår. Nej tack, var jag tvungen att säga. Jag kände att jag vill vara hemma och bara koppla av.

Kanal 10 har inbjudit till en stor Nyårsfest i Arken i Värnamo. Inte heller det anmälde vi oss till. Med facit i hand känns det skönt att vi valde att vara hemma. I natt har jag vilat 14 timmar på rygg. Detta på grund av att min luftrörskatarr är tyst när jag ligger på rygg. Annars är det ett fasligt oväsen som hörs på tio meters avstängd.


Åtgärder

Information

5 responses

31 12 2019
Husisblogg

Skönt att inte ha en massa måsten hela tiden, hela världen är full av människor som hela tiden har måsten, vi husbilar har minsann inte en massa måsten..
Ibland kan sjukdomarna hoppa på en när man börjar koppla av, kanske var så även i ditt fall.
Hoppas nu iaf att du är på bättringsvägen så att ni kan få fira en härlig nyårsafton, och du, f8nns väl inget bättre ställe att fira den på än i HERDEN.

31 12 2019
Matts Torebring

Att inte ha en massa måsten runt omkring, att inte ha en enda sak noterad på en ”Kom ihåg lapp”, det är avkoppling på mitt vis. Bättringsvägen ligger visserligen i Vetlanda, men vi har Framtidsvägen här där vi bygger. Den sista vägen måste vara den bästa. Hälsa till dina ägare Husis och tacka. Hoppas vi ses snart in i framtiden möts. Ett Riktigt Gott Nytt år.

31 12 2019
tiaregndroppen

Ja efter en kraftig influensa behöver man veckor att vila upp sig😉.

31 12 2019
Matts Torebring

Cossillana hostmedicin är inte att leka med och man blir jättetrött av.

31 12 2019
tiaregndroppen

Efter tre veckors förkylning är vi äntligen på andra sidan, tacka alla ”meduciner” som finns 😅 och vila. Hoppas du oxå snart kommer över tröskeln 🤧

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: