Vart 5:e träd fälls med Homelite

28 12 2019

En annons från 50- 60- talet som jag inte glömmer. Den byrå som gjorde den annonsen måste sträcka på sig, om den finns kvar. Skulle någon av oss komma ihåg en annons 60 år senare, ur dagens tröttsamma annonser? Jag har verktyg i min dator, för kunna göra om bilderna till en annons, men jag behärskar inte Photoshop. Ni förstår säkert andemeningen.

Varför då denna motorsågsannons idag? Jo, hela dagen när jag legat på sängen och vilat, eller varit uppe, har det låtit som en motorsåg på avstånd i mina luftrör. Jag har vänt mig om, kom det någon har jag tänkt? Akta er för denna influensa!


Åtgärder

Information

4 responses

29 12 2019
Rolle o Carina

Usch då,låter inte kul det du blivit drabbad av nu!
Bara att vila och kurera sig så bäst det går!

Krya på dig kramar fr oss….

29 12 2019
Matts Torebring

Tack vänner…Ja detta var inte att leka med. Vår dotter med familj propsade bestämt på, att vi skulle följa med till Thailand som i går. Mitt ”Sjunde sinne” sa mig tidigare att stanna hemma. Sedan tänkte vi anmäla oss till en fest med Kanal 10 i nyårshelgen i Värnamo. Men vi lade även det på hyllan. Nu känns det skönt att vi valde bort detta.
Vårdkramar

29 12 2019
Husisblogg

Aj aj, hoppas denna influensa snart flyger bort!
God fortsättning önskar husis med ägare er!

29 12 2019
Matts Torebring

Ja den var inte att leka med, ta skydd om det inte redan utför sent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: