Ett annorlunda val

17 01 2019

Kan vi inte åka ut i helgen? sa jag till min Birgitta. Så hade vi så gott som bestämt oss. Men så kom det nysnö, salt ovanpå, det blev slaskiga vägar och det blev riktigt kallt. Samtidigt har jag känt mig lite stressad sedan före jul. Jag har så mycket prylar, som jag måste annonsera ut på Blocket eller kanske på Facebook.

Jag har en kyl som är cirka 10x5x2,10 meter, en frys som är dubbelt så stor, förångare till dessa, kylmaskiner, tio skrivbord, lampor, armaturer, mattor, fönster till ett burspråk och en receptionsdisk. Allt detta måste jag försöka att bli av med inom det snaraste.

Mitt val stod emellan att åka husbil eller att få ta en hel lördag, för att fota och annonsera ut alla prylar jag har till salu. Jag valde Blocket annonser denna helgen. Samtidigt är det lite svårt att hitta resmål under vinterhalvåret.


Åtgärder

Information

9 responses

17 01 2019
Husisblogg

Ja det finns ju en del att göra även om inte trädgården tar så mycket tid. Jag har ju inga problem att hitta plats för jag står här i idet, laddar och har det gott i 15 graders värme.
Lycka till med all försäljning!

17 01 2019
Matts Torebring

Kanske skulle jag hinna med det mellan varvet, men så blir man avbruten av något annat. Skönt att för göra sådant i lugn och ro. Ha det gott Husis i din ombonade koja.

17 01 2019
Rolle o Carina

Ett bra val,håll er hemma i det hala,saltslaskiga tråkiga Bobilsvädret!
Bättre då att bli av med en massa onödigt ni har fått över nu!

Varm tallvedsKram -11 ute +25 inne

17 01 2019
Matts Torebring

Det slaskiga vädret som blir vid salt på nysnö är inte roligt. Att tvätta bilen efter varje weekendresa är inte roligt det heller.
En ”Lönnkram” till er.

17 01 2019
Nils-Åke Hansson

Vad nu då TÄNKTE jag, är husbilen till salu! Jag är inte i behov av att köpa något, skulle nog städa ut lite.

18 01 2019
Matts Torebring

Nej husbilen är minsann inte till salu!

18 01 2019
JoY

Bra att stanna hemma när vädret är som det är. Här i området är det blankis, skridskor skulle man ha på fötterna. Broddarna är guld värda dagar som dessa.
Rensa ut så mår du bättre sedan. Vi klyver ved, varvat med att titta på alpint medans semmelbullarna jäser hihihi
Kram till er

18 01 2019
Matts Torebring

Jag följer ert kämpande hemma, med uppröjningen på tomten efter stormen. Tråkigt nog kan jag inte kommentera. Jag ska rensa upp på jobbet i morgon och hoppas att bli av med det mesta på Blocket.

19 01 2019
JoY

Hmm det är konstigt att du inte kan kommentera hos mig. Och inte kan jag eller begriper Hur jag skulle kunna göra något åt det. Vet att du lämnade en kommentar för inte så länge sedan. men det var kanske en tillfällighet att det fungerade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: