Vinka om ni kör om oss

26 10 2017
IMG_3151

Ny design på vår baksida

Jag har fördelen av att omge mig med de bästa affärskontakter och vänner man kan ha. Ett stort Tack till Anders Ohrgren på G-Byrån Sverige i Anderstorp och Bengt Andersson på Reklamia i Nässjö. Anders kom hem till mig och fotade av bilen. Jag uttryckte mina idéer, om hur jag önskade att det skulle kunna bli. Det blev mycket bättre än jag hade tänkt mig.

Idag hade ”Pia Hultgren” svt väder, lovat + 12 grader. Det måste vara minst +10 grader, för att vara ute och montera. Jag bokade in tid efter lunch idag och på en kafferast hade Bengt och han medhjälpare på Reklamia Nässjö, monterat klart. Nu känner jag mig klädd igen. Innan har det känts som jag gått med rumpan bar.

IMG_3154

Text på frampartiet.

HERDEN tar med oss ut på de gröna ängarna, vid de stilla vattnen. Vinka när ni ser oss eller kör om oss, ni kan inte ta miste på utan att det är Matts & Birgitta på resa.


Åtgärder

Information

18 responses

26 10 2017
husisblogg

Nu blev det också personlig touch på bobilen. Riktigt smakfullt, lagom stort och snyggt. Ni måste bara bli mer och mer nöjda med er bil, ja förutom elektronikens nymodigheter.

26 10 2017
Matts Torebring

Du får alla rätt Husis. Nu är vi så nöjda och tekniken ska vi bli herrar över.

26 10 2017
Lennart

Jättesnygg blev den!

Kram

26 10 2017
Matts Torebring

Tack, det tycker vi också.
Kram

26 10 2017
Nils Åke Hansson

Riktigt fint, bra reklam för er och firman.

Du får inte ta illa upp på mina kommentarer

27 10 2017
Matts Torebring

Det är bara kul, om du skulle ”ta i någon gång”, men det har du aldrig gjort ännu. Visst är det reklam för min blogg. Jag skriver om företaget ibland, men absolut inte i reklamsyfte. ”Jag har ju bott där en stor del av mitt liv”.

27 10 2017
Kors och Tvärs

Det är trevligt att sätta en personlig prägel på bilen
Kram

27 10 2017
Matts Torebring

Jag har inte känt mig klädd innan, med den nakna bilen. Nu är jag klädd igen.
Kram.

27 10 2017
Elisabeth

Det blev riktigt fint!

27 10 2017
Matts Torebring

Det är roligt att skriva, att jag är jättenöjd.

27 10 2017
Lars Permeln

Du ber mig vinka när vi kör om er, tyvärr tillhör jag gruppen som sällan kör om en husbil, jag tycker att jag blir mest omkörd när jag håller mig runt 90 knutar. Däremot vinkar jag så pass mycket till dom husbilar vi möter att Kristina ofta frågar om jag tror att dom ser mig. Annars, tycker jag att det är fin bild på Herden.

27 10 2017
Matts Torebring

Jag tänkte nog så här, om du Lars kör om mig i ”Göteborgsbacken”, så är det kul om du vinkar. Visst blev det klädsamt på Herden.

27 10 2017
Rolle o Carina

Vi inte bara vinkar om vi skulle köra om er!
Skulle också ta stopp på er o bjuda på Gofika 🙂

Snyggt blev det/ DalaKram

27 10 2017
Matts Torebring

Tack det låter riktigt trevligt!
En Vadstena kram

27 10 2017
tiaregndroppen

Vi kommer inte bara att vinka utan även tuta. 😉🤗

30 10 2017
Matts Torebring

Vad kul!

28 10 2017
Anki

Snyggt!
Kram

30 10 2017
Matts Torebring

Tack & Bock!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: