Utanför kontorsfönstret

1 12 2016
img_0966

Det är många morgnar det ser ut så här, utanför mitt kontorsfönster.

Morgonstund har guld i mun. Ja visst, är det sant. Men jag stressar inte längre på morgnarna, jag skummar igenom tidningen och går min promenad till jobbet. Jag brukar komma dit först före klockan sju. Jag tycker att jag har rätt, att ta det lite lugnare och inte börja så tidigt. Dagarna blir ganska långa ändå. Dessutom alla veckans dagar nu fram till jul.

Vilken förmån att få njuta av morgonsolen, trots att jag är sen till jobbet på morgonen. Den bästa stunden på dagen är nästan att få gå till och från jobbet. Det är så ljuvligt. Fast visst retar jag mig på, några fartdårar som säkert håller 80- 90 på 30 väg. Dessa personer skulle behöva gå och cykla ett tag, för att se att det finns fler i trafiken.


Åtgärder

Information

20 responses

1 12 2016
Deciree

Den bilden var vacker 🙂 Kram

2 12 2016
Matts Torebring

Tack & Kram

1 12 2016
Lennart

Vackert!

Kram

2 12 2016
Matts Torebring

Tack & Bock!

1 12 2016
Kors och Tvärs

Oj så fint
Kram

2 12 2016
Matts Torebring

Tack & Julbock.
Kram

1 12 2016
husisblogg

Min ena ägare är riktigt slö på morgonen så han börjar inte förrän 7:30 tiden. Men när han cyklar förbi sjön vid sitt arbete har han ibland tur och får se lika fint landskap som du har fångat på din vackra bild.

2 12 2016
Matts Torebring

Tidiga morgnar kan vara extremt njutbara och vackra.

1 12 2016
Helena FREEDOMtravel

Waow vilken himmel, fantastiskt!

2 12 2016
Matts Torebring

Bra utsikt från ett kontor.

1 12 2016
Rolle o Carina

Vilken fin färgad himmel du fångat med kameran!
Jag o du trivs med Walkingen,idag njöt jag värre!

Ha det gott o njut vidare……..Varm BokKram

2 12 2016
Matts Torebring

Skönt med allt ljus vi kan få denna tiden.
Kram

1 12 2016
nils-åke hansson

Jag tyckte om att börja kl 7 när verkstaden började Fanns de som ville att jag skulle hålla mig till Tjänstemans tid.

2 12 2016
Matts Torebring

Jag skulle försöka börja klockan 8, men jag tröttnade efter en dag.

2 12 2016
imeldabencic

Härlig bild!

2 12 2016
Matts Torebring

Tack & Julbock

2 12 2016
Lars Permeln

Tjusig bild, solnedgångarna vid den här årstiden skapar mer utdragna ljusfenomen. Vi hade något liknande i mitten på veckan här uppe i norr.

2 12 2016
Matts Torebring

Detta var en soluppgång på morgonen.

2 12 2016
Lena och Jan

Morgonstund som bäst då den gyllene solen just tittar fram så även denna årstid! Gläder mig då du skriver ” jag tycker att jag har rätt att ta det lite lugnare..” om våra styrande m fl resonerat likadant skulle vi alla få mera gjort med rätt kvalitet i beslut och handling!
Ha en välförtjänt 2:a Advent på er!

2 12 2016
Matts Torebring

Ofta ser man solen lysa så här vackert, men då sitter man i en (hus)bil utan möjlighet att stanna. Att få njuta från kontorsfönstret är så mycket bättre. Ha en riktigt skön helg framöver ni också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: