Vi är nära nu….

18 07 2013
Anki & Lasse kom på besök.

Vi är nära nu, skrev Anki på Bildbloggen.

Nej du har inte kommit till Bildbloggen, du har kommit till Matts Torebring, men Anki & Lasse kom och hälsade på hos oss i torsdags kväll. Vi var vi lite på språng både Birgitta och jag, åt olika håll. Vi fick ändå en god stund att pratas vid, både på jobbet  och hemma. Första gången jag glömmer bort min kamera, så jag stal helt enkelt en bild av Anki. Jätteroligt att ni stannade till och inte körde förbi, utan vi har ett ansikte på er. Visst är det roligt att få träffa bloggvänner. Tack för besöket och ha en fortsatt trevlig resa.


Åtgärder

Information

4 responses

22 07 2013
Anki

Tack för att vi fick komma! Trevligt att äntligen ses och så intressant att få titta på företaget 🙂
Vi blev kvar vid Åsens by tills igår, helt utan täckning för det mobila bredbandet… och just nu står vi vid Hästholmen för att fortsätta hem idag…
Än en gång… Tack, tack!
Kramar till er båda!

22 07 2013
Matts Torebring

Tack för att ni kom och de vackra blommorna vi fick. Det är inte roligt att vara utan det mobila bredbandet. Det har jag också varit i flera dagar. Våra mobiler hade hängt sig kvar i utlandet och ville inte koppla upp sig här hemma. Men nu rullar det på igen. Kram

24 07 2013
seniorerspekulerar

Visst är det jättetrevligt att få oväntat besök och av två så underbara människor som Anki och Lasse. Det är verkligen människor som gör oss glada i själen, långt efter de åkt igen. Vi hade förmånen att också få ett besök av dem hos oss på deras smålandsrunda. Så vet de också att Aneby får man inte åka förbi, det säger du ju. Men välkommen känner man sig alltid. Ha det så skönt! Kramar 3 M

25 07 2013
Matts Torebring

Mitt bloggande, alla er vänner och allt roligt fotande och skrivande,visst är det roligt. Ja bland det roligaste jag varit med om. Att dessutom träffa likasinnade är jätteroligt. Kram från oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: