Bokhyllan är tömd

3 09 2019
En halv m3 med böcker

I kväll tömde vi bokhyllan på böcker. Jag har samlat på alla böcker, som jag läst under årens lopp. Varför ska jag göra det? Jag tittar aldrig i dem mer när jag läst ut dem. I någon enstaka bok, kan jag leta efter citat och liknande. I annat fall står de orörda. Nu börjar vi ett nytt kapitel i våra liv, nu skall vi inte ramla tillbaka till det förgångna. Jag har minst tio kg böcker till i husbussen, bara ett par kvar att läsa

Vi kommer att fylla denna container upp till brädden. Erikshjälpen i Vetlanda och i Eksjö har redan fått flera pallar, nu får de en pall till, som kommer att ta tid för dem att sortera upp. Jag kan bara hoppas att det blir en god inkomst till slut för vännerna.


Åtgärder

Information

6 responses

3 09 2019
Husbilen Coralen

Oj va böcker ni har köpt genom åren,bra att kunna lämna in dom!

BokKram

3 09 2019
Matts Torebring

Många av dem är julklappar, men alla är lästa. Synd bara att det är något fel på internminnet. Jag minns inte allt jag läst.

3 09 2019
Nils-Åke Hansson

Hur ska ni kunna flytta denna låda med så mycket böcker. Birgitta och jag gjorde oss av med alla våra böcker en del till auktionskammaren och mycket i soprummet. Frågade barnen och barnbarn om de ville ha att klippa i men nej.

4 09 2019
Matts Torebring

Det är inga problem att flytta. Det blir söker 500 kg i pallen. Jag har tillgång till handtruck och lastbil med bakgavellift. Visst är det bättre att rensa bort.

3 09 2019
Husisblogg

Vad glada Erikshjälpen måste bli när ni skänker så mycket.

4 09 2019
Matts Torebring

Ja det hoppas vi på att de blir glada och att det finns köpare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: