Jag är knallröd

4 09 2019
Ur boken Omgiven av idioter.

Hur ”17” kan författaren, beskriva mig klockrent i boken ovan. En röd person åker till IKEA, köper en pryl, sliter upp kartongen hemma, skruvar ihop utan att ens räkna skruvar, eller läsa bruksanvisning. Matts Torebring upp dagen. Men STOPP nu! Jag är inte röd i hjärta eller sinne politiskt, där är jag så långt från det röda, att jag är bortom jordens gränser.

Priser för mest sålda kaffemaskin i Sverige

Därför att jag har så bråttom, trots att jag är ytterst noggrann, bad jag Håkan Snickare, skruva upp ett antal tavlor och skyltar på jobbet idag. Allt måste sitta 100 % rakt. På fredag har jag bjudit in ett 70- tal hantverkare och entreprenörer på invigningsfest. Då skall allt vara i ordning.

Tavlorna ovan är priser som bästa säljare av kaffemaskiner under många år. Jag kan inte göra någonting, utan att tävla på något sätt.

Årets Företagare, det är länge sedan nu.

Årets företagare är för sju år sedan. Fönsterramen från ett av de gamla fönstren, är sedan slutet av 40- talet. En present från Gevalia på första invigningen 1997.

Saknas en mindre tavla från 1996.

Jag har byggt nytt, byggt om, byggt till, i genomsnitt vart 4:e år, sedan jag byggde vår första villa, 24 år gammal år 1972. Här finns mitt entreprenörskap och alla de röda sidorna. Mitt intresse i livet har varit att vara nr 1 som säljare, men också minst lika mycket entreprenörskap, bygga, gå vidare till något nytt och lämna det förra bakom mig.


Åtgärder

Information

6 responses

4 09 2019
Husisblogg

Det stämmer säkert att du är röd Matts, även om min manlige ägare inte alltid tror att det är så lätt att bara passa in i något.
I de olika testerna min manlige ägare har gjort genom åren så har han blivit en blå personlighet med något litet grönt drag.

5 09 2019
Matts Torebring

Hälsa din manlige ägare, att han skulle inte passa in som röd, i det jobbet han har.

5 09 2019
Husbilen Coralen

Bra jobbat,Torebrings i ropet mer och mer! 🙂

SolKram

5 09 2019
Matts Torebring

Tack, tack Rolle, du jobbar på ditt sätt.
Höstkram

7 09 2019
FREEDOMtravel

Jag (Helena) tror att jag är blå, haha. Men det är väl tur att vi alla är olika! 🙂

7 09 2019
Matts Torebring

Du skulle inte kunna vara röd i ditt jobb, det skulle inte funka.🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: