Slutbesiktning 1 april 2019

1 04 2019
Far & son, idag två nöjda företagsledare-

Du läste rätt, Slutbesiktning 1 april! Det är bara det, att det är inget aprilskämt. Det är sant! Torebrtings jätteinvestering, är på väg att avslutas. En väg har två diken, ett till höger och ett till vänster. När vi gjorde en riktigt stor tillbyggnad 2007, lämnade jag in en ”idéskiss” och fick bygglov på den. Efter några år frågade Byggnadsnämnden, om bygget var klart. Om vi körde i högerdiket då, har vi hamnat i vänsterdiket denna gången. Vissa stunder har det känts riktigt tråkigt med alla paragrafer.

Idag skulle det vara en stor mängd intyg och kontrollprogram, från i stort sett varje leverantör. Till slut sa Tillsyningsnämndens utskickade kontrollant idag: ”Jag har fått allt jag behöver med råge, ni kan börja att flytta in i eftermiddag. Jag firade uppståndelsen med en kopp kaffe, för första gången i nya kontoret. Jag bad Niklas sätta sig ned och Stefan Grip tog ett kort, på höjdpunkten av vårt bygge.

Detta bygge skissade jag upp, för minst fem år sedan. Sedan var vi tvungna att köpa granntomten, för att kunna realisera planerna. Jag hoppas inte att detta är sista bygget för mig. Jag har en plan till på jobbet, samt två alternativ att välja mellan hemma. Hoppas bara att jag får vara frisk och kan jobba vidare.

Det som varit roligt med detta bygget, är det förtroende jag haft från vd och styrelse. Det enda jag bett Niklas om hjälp med, är data- & larmkommunikation. Alla andra beslut jag tagit själv, fast i samråd med berörd personal. När Niklas investerat stora summor i datakommunikation, har jag aldrig ifrågasatt något. Det har inte Niklas gjort nu heller , trots att vi investerat drygt 16 milj. i mark och byggnad.


Åtgärder

Information

10 responses

1 04 2019
Nils Åke Hansson

Grattis till detta steg i företagets historia.

1 04 2019
Matts Torebring

Tack, tack Nils-Åke!

1 04 2019
Husisblogg

Grattis till företaget för dessa fina nya lokaler och två stolta företagsledare!

2 04 2019
Matts Torebring

Tack, tack Husis & Hälsa dina ägare

1 04 2019
Elisabeth

Grattis och ha en bra fortsättning med företaget i nya lokaler!!

2 04 2019
Matts Torebring

Tack, tack säger vi.

2 04 2019
Vår husbilsblogg

Stort GRATTIS Matts och hela företaget.

2 04 2019
Matts Torebring

Tack, tack Lars!

7 04 2019
Husbilen Coralen

”GRATTIS” till dom nya fina lokalerna o allt jobb ni lagt ner!
Det syns att ni sitter och småmyser med en kopp Java 🙂

Ha det gott o njut/Kram

7 04 2019
Matts Torebring

Tack Rolle! Vi har skapat ett helt nytt företag. Det är sant att jag börjar att kunna andas ut nu.
Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: