Sommarläsning

31 05 2022

Efter 15 års arbete med min blogg, (cirka 8 000 timmar = cirka 1 000 arbetsdagar) lämnar jag cyberrymden med stor vånda tills vidare och hänvisar till min bok! Själva tar vi med oss ett 10 tal olästa böcker och reser på semester till helgen!

Tack alla vänner & Glad sommar!


Åtgärder

Information

8 responses

31 05 2022
Husbilen Coralen

Visst tar det tid med bloggen och den stora livsboken du gjort!
Finns ju annat i livet som oxå måste skötas,tar sin tid det med.
Men hoppas du återkommer i cyberrymden igen när suget kommer.

Ha det gott/DalaKramar

31 05 2022
Matts Torebring

Ett Stort Tack till er Vänner! Ni har varit helt fantastiska och kommenterat varje dag under de sista åren. Bloggen har varit mitt skötebarn under alla dessa år, det har varit det roligaste jag haft och jag har offrat obegränsat med tid på den. Glöm inte bort inbjudan till Badviken i sommar:
Sommarkram

31 05 2022
Morry Elionsson

Trevlig sommar till er också!☀️
Roligt att följa dej, en karl med mycket driv i. Hoppas du kommer tillbaka i cyperrymden😃
Hälsningar
Morry Elionsson

31 05 2022
Husisblogg

Tack för alla givande stunder ni gett mig och ägarna, både i bloggen som när vi alla träffats!
Hoppas ni återkommer i cybern framöver, detta då hoppet är det sista som överger er människor. Njut av en välbehövlig semester och nu är det nästan så jag alla redan saknar ert julstök mitt i sommaren 😉.
Allt gôtt och hoppas på återhörande, på ena eller andra sättet.

31 05 2022
Matts Torebring

Stort tack själva, men nöjet är helt på min sida. Som sagt vi hörs på ena eller andra sättet. Den bästa sommar till er.

31 05 2022
Matts Torebring

Svar till Morry: Stort Tack för hälsningen!

31 05 2022
Monica

Vi önskar er en riktigt fin och vacker sommar med välbehövlig avkoppling och en grönskande gräsmatta när ni vänt hemåt☘️🍀
Och förstår med beslutet och det är rätt att bestämma sig. Ni arbetar så mycket, är aktiva och vilket jobb med boken. Maken börjat läsa nu. ”Min” bokhandlare tog hem den då tidigare till mig.

Och väldigt både viktigt och roligt att du skrivit den och dokumenterat så mycket.

Jag tänker ofta på att ta en sväng söderut men vi blivit lite, ja jag vet inte, påverkade av allt som är och sker kanske och åker korta turer, vi varit iväg i fem dagar nu och jag kan inte säga nog vad det betyder, så skönt och roligt. Varit i timtal i naturen i såväl regn som sol men bara uppiggande.

Och igen, tack för alla fina inlägg och så får du se hur du känner sen, men bra att besluta sig och sen kan man alltid ändra sig också😊

Ha det riktigt bra och ta väl hand om er.

1 06 2022
Matts Torebring

Tack Monica, jag längtar redan efter att läsa dina kommentarer. Hoppas jag snart är tillbaka och att ni kommer och hälsar på oss.
Att gott till er i sommar och sedan möts vi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: