Brittsommar

8 10 2022

Det blir så mycket kort tagna hemma, kanske beror det mycket på vädrets växlingar. Helt plötsligt skiner solen upp och och i nästa stund regnar det. Brittsommar skulle det har varit i går, men vi tar gärna emot det idag också.

Jag skulle göra så mycket idag och tack vare min Birgitta gick det bra. Själv fick jag gå in och lägga mig 2 gånger under dagen. Jag blev helt matt och inget orkar. På måndag ringer jag min vän ”Alfred” på Vårdcentralen. Nu måste jag gå till botten med att jag inget orkar och oftast är så trött.


Åtgärder

Information

10 responses

8 10 2022
Rolle o Carina

Visst har ni fått det fint nu på ert nya fina place!
Bara att njuta,hoppas du får hjälp av läkaren.

Ha det gott/Krya på dig Kram

9 10 2022
Matts Torebring

Ja jag hoppas på ett svar varför denna trötthet och hjälplöshet.
Söndagskram

8 10 2022
Husisblogg

Tjusigt har ni det.
Hoppas att din läkare hittar orsaken till din trötthet.
Allt gôtt

9 10 2022
Matts Torebring

Vi är så tacksamma för allt vi har fått kämpa oss till. Jag hoppas på ett svar på denna tråkiga trötthet.
Det bästa

8 10 2022
Monics

Hoppas att du får rätt hjälp, min tanke går till ev. järnbrist och bra att kolla upp blodstatus. Hb-värdet kan vara helt okey men lagren tömts för att upprätthålla det och serumjärn är då bra att få analyserat och ferritin. Är väldigt bra att få det kontrollerat, hoppas du har en bra doktor. Och väldigt skönt om det vore så enkelt, då kan du behandla det själv. B12 brukar analyseras samtidigt.

9 10 2022
Matts Torebring

Det är inte länge sedan det togs en massa prover, men då allt var bra. Jag tar med mig vad du skriver och visar upp för ”Alfred.”
I mer än 20 år har vi dagligen druckit varm mjölk med en sked honung på kvällen, Wellatomin (senare år för sömnen) samt Magnesium och på morgonen har vi länge tagit B 12, Omega 3, D 3, Tranbär (senare år) samt Äppelcidervinäger utblandad i juice.
Det är riktigt obehagligt att vara trött utan att veta vad det är.
Det bästa till er

9 10 2022
bmlarsreseblogg

Säga vad man vill om vädret omväxlande är det! Här hade vi inte ens märkt att det måste kommit en rejäl skur, genomblött ute överallt men solen sken igen från en klarblå himmel
Hoppas du får svar och hjälp på VC på måndag.

9 10 2022
Matts Torebring

Ja visst är det märkligt med molnfri himmel och så plötsligt spöregnar det.
Ja nu måste jag få hjälp, så här trött kan jag inte gå omkring.
Allt gott

9 10 2022
Kors och Tvärs

Sån fin höst ni har. Hoppas du får hjälp på vårdcentralen så tröttheten försvinner

9 10 2022
Matts Torebring

Roligt att höra av dig. Som du vet älskar vi årstiderna vi har här hemma i Norden. Just nu skulle jag nog önska ett lika långt steg norröver, som ni är söderöver, bara för att få uppleva alla höstfärger. Så vill jag framför allt bli min gamla Matts igen, som var pigg och stark.
Allt gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: