Min MacBook är på väg hem

5 05 2022
Borta bra men hemma bäst.

I början av april gled min MacBook ur sin dataväska och ned i stengolvet hemma. Det gick att använda den, fast det var störningar på skärmen, till skillnad mot ett par Orreforsglas som inte gått att återskapa efter att de landat på det hårda golvet. Idag kom det befriande beskedet från MacHuset i Jönköping att datorn var klar. De har hållit mig uppdaterad varje vecka om status. I går kom det en ny skärm och idag kunde jag skicka en av mina medarbetare att hämta den.

Efterhand har jag uppgraderat min förra ”tunga” MacBook och efter en veckas jobbande är den ok igen. Skönt att hemförsäkringen tog 2/3 av reparationskostnaden.

Fågelbrohus Värmdö augusti 2017

Så här såg det nu när jag fick min supermoderna MacBook av familjen på min 70 årsdag …

Mikael kom från Los Angeles, Candra, Oliver & Nelly från Enskede, Birgitta & jag från Gålö Havsbad, Niklas, Carina & Linus från hemma i Småland och dottern Josefine från Flen. Fredag kväll möttes vi på Fågelbrohus på Värmdö, strax efter klockan fem. Vi började i baren och satt sedan ute tills middagen var klar på fredagskvällen. Birgitta & jag bodde i husbilen eftersom vi var ute på semester. Den övriga familjen delade på fyra rum. Vilka fina minnen jag har.


Åtgärder

Information

4 responses

5 05 2022
Husisblogg

Både jag och mina ägare kan riktigt se din glädje när du skriver om din 70-årsdag Matts, den har gett djupa positiva avtryck.
Allt gôtt

6 05 2022
Matts Torebring

Ja visst har du rätt Husis, detta är så fina minnen som berikar livet mycket.
Det bästa

6 05 2022
Husbilen Coralen

Vilken tur du får hem Macen igen så du kan blogga riktigt igen!
Visst är hemma bra men oxå husbilen ger ju glädje den med 🙂

Ha det gott/Trevlig Helg…SolKram

6 05 2022
Matts Torebring

Ja det är verkligen skönt och dessutom att vår hemförsäkring tar det mesta av smällen, för det var inte billigt. Nu har jag 2 bra MacBook, men den förra är tung som en tegelsten. Bra med att ha en i reserv i bussen.
Sol & vårkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: