En eftermiddagspromenad

2 05 2022
En sovande badgäst.

Själv skulle jag föredra att sova på land, eller rättare sagt i våra sköna sängar, vilket jag har gjort mesta hela dagen. Min pina gick inte över så snabbt. Efter att ha kräkts två nätter i rad, är man inte speciellt uppbygd för att jobba. Jag var i alla fall ute och gick en halv timma i eftermiddag.

Den största stocken lämnades kvar.

Hade jag kört skogsmaskin och motorsåg på kommunens mark häromdagen, hade jag krattat manegen. Kratta fick jag i alla fall göra där skotaren lastat av all ved. Vägen var full av bråte efter detta, men hade bara lämnat det. Ja, ja, jag vet att det är nya regler som, gäller nu. Insekterna skall leva, men kommer de in i huset slår jag ändå ihjäl dem.

Den stora stammen.

Det blir intressant att följa, blir det mat till insekterna?

Flisbyvägen hem till oss.

Jag har lämnat in Medborgarförslag tidigare, om en gång- & cykelbana här. Flisbyvägen är riktigt smal och här är det många gående från Vårdhemmet Ekotopia, samt inte minst alla vi andra som vill ut i skog och mark. Nu kommer jag att lägga ett nytt förslag inom kort.


Åtgärder

Information

6 responses

2 05 2022
Husisblogg

Ser ut att vara en hyfsat farlig väg att gå på. Där gäller det att hålla koll på fordonen man möter.
Visst är det nya tider med allt som ska ligga kvar, men särskilt snyggt är det iaf inte. Hoppas då att insekterna trivs där.
Allt gôtt

3 05 2022
Matts Torebring

Jag förutsätter att alla bilar kan vara farliga och håller ögonkontakt med nästan alla.
En välstädad park är vackert, allt annat är tråkigt.
Det bästa

3 05 2022
Nils-Åke Hansson

Helsingborg saknas mycket gång o cykel väg. Man ska känna sig säker i trafiken.
Bra att du är på fötter igen

3 05 2022
Matts Torebring

Tack, idag är jag pigg igen! Jag tror dig, i hamnen och i centrum finns säkert inte utrymme för cyklar.
Allt gott

3 05 2022
Husbilen Coralen

Ja nu är det vanligt att träd skall sparas i naturen både här o där!
Hoppas din skrivelse kommer göra beslut på bättre vägar för
både gång och cykelbana så det blir tryggare där.

Ha det gott/KryaKram

3 05 2022
Matts Torebring

Förr blev all torrved i skogen ved till spisen i köket. Idag är vi mer rädda om om alla de små djuren.
Vårkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: