En annorlunda 1 maj

1 05 2022
Jag har suttit på ryggen hela dagen, fast mest i sängen.

I torsdags tog jag min 4:e Coronaspruta. Tidigare 3 sprutor har jag inget reagerat. Både under fredagen på marknadsdagen och igår, när jag var ute och jobbade i trädgården hade ingen ork. Mitt i natten till idag vaknade jag av kramp i ena armen och i benen och en hemsk värk i magen, samt att jag kräktes flera gånger. Värken i magen har inte slutat än 12 timmar senare. Jag vet inte om det är Coronasprutan eller inte. Jag har druckit Samarin, tagit Novolucol men mår fortfarande illa. Jag har en halvt urdrucken flaska med Gammeldansk som jag skall ta till också.

Jag tittade in i mitt arkiv och det var fullt av aktiviteter just denna dagen. Nu blev det en annan upplevelse.


Åtgärder

Information

12 responses

1 05 2022
Monica

Hoppas det går över nu och det snabbt. Hört många som reagerat kraftigt på 4:e vaccinsprutan så där så att de är däckade ett dygn och vet inte vart det tog vägen. Andra lite längre. Verkligen jobbigt och nog har det med sprutan att göra när du fått smärtor i armen och övrigt.
Hoppas det läker ut nu och att du blir av med det fort.

2 05 2022
Matts Torebring

Tack Monica, men det var en tuff smäll denna gången. Troligtvis sprutan, men också en mindre påse chips på lördagskvällen, som magen gjorde uppror på. Jag har kräkts 2 nätter i rad. Sedan lossnade det den naturliga vägen med sex toabesök på måndagsmorgonen. Nu är jag uppe igen.
Allt gott till er

1 05 2022
Husisblogg

Et finns ofta en fördel av att bli som du blivit av sprutan, det är att den tagit rejält i kroppen. Så vi får alla hoppas på det så ni slipper Covid-19 istället.
Allt gôtt

2 05 2022
Matts Torebring

Jag har hört flera kloka röster säga så, så nu litar jag på dig Husis.
Det bästa

1 05 2022
JoY

Det är inget vidare men det går liksom över. Har själv haft känningar av sprutorna i 1-1,5 dygn medans Jakob inte har känt något, mer än öm i armen.

2 05 2022
Matts Torebring

Birgitta svullnade upp på ytan och blev ganska röd, min spruta verkade nog på insidan av kroppen.
Allt gott

1 05 2022
Per Silja

Första maj liksom juldagen och långfredagen, ska man inte arbeta.

2 05 2022
Matts Torebring

Det var vackert av dig att avstå arbete på juldagen och långfredagen. Om inte jobbet kräver det i juletid, avstår jag även att arbeta alla söndagar. Första maj är alla företagares bästa dag att göra det man inte hinner göra annars.
Allt gott

2 05 2022
Rolle o Carina

Ja inte kul när man blir så dålig,är säkert efter sprutorna!
Själv har jag haft ont i armen efter varje i flera dagar så man
undrar nog vad dom för in i vår kropp som reagerar med vårt
eget naturliga immunförsvar som säkert blir i obalans!

Krya på dig Kram fr oss

2 05 2022
Matts Torebring

”När du fyllt 75, kommer allting,” sa någon till mig. Det känns nästan sant. I mitt fall var det säkert en kombination av sprutan, samt en chipspåse på lördagskvällen med någon konstig smak. Jag har kränkts i 2 nätter samt till slut den rätta vägen 6 gånger i rad. Efter detta finns inte mycket kraft kvar.
Vårkram

2 05 2022
Nils-Åke Hansson

Hoppas det har går över nu, och du är på fötter.
Vi har inte 4 sprutan än!

2 05 2022
Matts Torebring

Det var tufft denna gången. Jag har kräkts två nätter i rad och mått riktigt illa.
Ha det gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: