Med Herden mot nya mål

20 04 2022
Inbjudan till Gnosjö.

Jag visste inte vad detta var, så jag ringde upp en gammal kund som jag sålde kaffemaskin till i slutet av 90 talet och frågade mig för. ”Detta måste du åka på Matts och då kommer jag också, så jag får köpa din bok.” Jag tror att detta kommer att bli riktigt trevligt under tre hela dagar. Det skall kännas skönt att få lyssna till sanningen, i dessa dagar när bara lögnen styr.

Ps. Min MacBook är fortfarande inlagd, så nu tystnar bloggen några dagar igen.


Åtgärder

Information

6 responses

20 04 2022
Husisblogg

Vad tråkigt att datorn inte blir lagad. Hoppas att den snart blir det så ni kommer tillbaka till cyberrymden.
Allt gôtt

21 04 2022
Matts Torebring

Trots allt, vad roligt att du saknar oss, du kunde ju i stället ha skrivit, ”Det var skönt!” Gnosjö är hemmaplan så vi är snart tillbaka igen.
Allt gott!

21 04 2022
Rolle o Carina

Ja det blir nog en trevlig tur för er igen att komma ut!
Hoppas ni får tillbaka datorn snart igen oxå!

Ha det gott/ SolKramar☀️👍😀🚍

21 04 2022
Matts Torebring

Jag tror att just få träffa likasinnade kan vara både trevligt och inspirerande.
Sol & Vårkram

21 04 2022
Monica

Det låter både intressant ur företagssynpunkt att träffa kollegor och också ur mänsklig synpunkt att få mötas i en fin gemenskap och dela livserfarenheter. Och höra erfarna och duktiga talare, regeringen skulle kunna uppdatera sig mycket med kontakter och verksamheter som finns i vårt land. Tänk om de tog del av hela livet, vad det skulle ge ny kompetens och kunskap till dem.
Ha det riktigt fint och bra.

21 04 2022
Matts Torebring

Att träffa likasinnade inom samma intresseområden, kan säkert inspirera till många nya saker. Jag kommer att ha med företagets ”Rollups,” samt ett bord med böcker, godis och lite företagsmaterial. Det känns riktigt spännande i en sluten krets med bara runt 150 personer anmälda. Jag älskar dessutom Gnosjö bygden, och jag har stortrivts att vara där och sälja under min aktiva tid.
Sol & Vårkramar till er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: