Värre än ont …

16 03 2022
Mitt högra knä spökar med mig.

På morgonen besökte jag Audionom mottagningen i Nässjö. Jag har gjort flera besök, men inte varit fullt nöjd. Idag kändes det som att allt blev bra. Glad i hågen åkte jag till min glasögon butik, för lite justeringar och goda råd. Efter att jag parkerat bilen gick jag snett över gatan bara. Då hände det något i mitt högra knä. Jag nästan ramlade ihop på gatan.

Vid lunch hemma på jobbet, klarade jag inte av att hämta kaffe på maten. Jag la mig på en soffa för att vila en stund och kände sedan ingen smärta i knäet, efter en kort tupplur. När dagen var slut gick jag mina 2,5 km hem. När jag kom innanför dörren var jag helt oförmögen att stödja på högra benet.

Jag har tidigare kunnat gå 10 km i motionsspåret utan att känna det minsta ont. Väl hemma fick jag stanna i trappan upp från bottenvåningen i förra boendet.

Jag bara tycker att det är lite märkligt, att det kan komma och gå så här …. Säkert någon av er som har erfarenhet av liknande smärta och ev. åtgärder. Jag har inget ont när jag sitter still och inget gör.


Åtgärder

Information

4 responses

16 03 2022
Husisblogg

Aj, hoppas att det löser sig även med detta onda.
Allt gôtt

17 03 2022
Matts Torebring

Ja det hoppas jag också. Som att plötsligt bli skjuten i benet, men utan att det gör ont, bara jag inte rör mig, då gör det gräsligt ont.
Det Bästa

17 03 2022
Husbilen Coralen

Aj aj Matts,inte bra det heller,kanske menisken som börjat krångla!
Jag har opererat bägge knäna för det,var bra länge sen har det
börjat krångla lite igen tyvärr,fick en kortison spruta och då blev
det bättre genast men den sitter inte i så många månader tyvärr!
Är värst när man är i skogen på halkiga underlag och det snärtar
till i knät när man halkar och brytning uppstår i leden.
Men men,bara att gilla läget och träna lugnt så går det an.
Hoppas du får hjälp,kanske en röntgen kan påvisa vad det är!

Mulen DalaKram

17 03 2022
Matts Torebring

Jag har fått för mig, genom min sjukgymnast, att minisken opererar man inte, i varje fall inte i första taget. I eftermiddag kunde jag gå normalt igen, men tog bilen hem för säkerhets skull. Jag tröstar mig hur alla människor på flykt har det i kylan. Då har jag det bra!
Spiskram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: