En bättre bild av idag

15 03 2022
Assjön Askeryd.

Strax före frukost idag, blev jag tvungen att fara upp till Askeryd. Ja ni vet platsen dit jag skulle fly om det blir krig. Där hittar inte fienden oss. 🙏 ”Gode Gud jag ber, bevara oss och vårt land, från ett sådant helvete!”

Assjön Askeryd.

Ni vet hur det är att köra bil och att inte kunna stanna till på vägen. Jag kunde inte låta bli, utan att få med ett par bilder hem. Tänk så vacker naturen är hos oss i detta fantastiska land. Det har säkert varit lika vackert i Ukraina också, tills dess att Satan själv, tar över herraväldet hos en enda människa eller två. Nu är mycket sönderbombat och människorna lider utan dess like. Jag kan inte ta in detta, hur var detta möjligt?


Åtgärder

Information

4 responses

15 03 2022
Rolle o Carina

Fina kort du fångat av denna årstid med alla skiftningar!
Ja obeskrivligt hur den Onde mannen kan hålla på att
krossa ett land mer och mer totalt och allt lidande.
Har sett på bilder hur vackert det är vid Ukrainas kust
och även vackra byggnader i Kiev som nu raseras mer
och mer och även i utkanternas byar,Usch Usch!
Och hur länge ska detta pågå kan man undra och hur
kommer det att bli i framtiden kan man undra????

En Sorgsen Kram

15 03 2022
Matts Torebring

Ja visst var det vackra bilder i morgonljuset. Jag har inga minnesbilder framför mig, av ett oskadat Ukraina ute vid kusten. De sönderbombade husen har väl ändå haft ganska god standard. Det vore märkligt om Putin & Lavrov, orkar gå i land med detta, det största vansinnesdåd 😂 på många år.
Sorgekram

15 03 2022
Husisblogg

Nej även för mina ägare är det svårt att ta in vad som händer just nu i världen, trots att det är så nära. Det är så fruktansvärt att tänka på människor som får lämna sina sönderbombade hem, städer, lämna sina familjer och kanske aldrig mer få se de. Att skriva detta är ju nästan med tårar i ögonen.
Men i detta tråkiga som finns nu så behövdes dina väldigt fina bilder.
Allt gôtt

15 03 2022
Matts Torebring

Ingen av oss kan ta in och fatta vidden av allting. Alla områden drabbas. Trots detta får vi inte klaga. Vi har boende och mat. Det som ändå är värst av allt, är alla dessa stackars människor som drabbas i Ukraina.
Det bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: