Återbesök hos min Fysioterapeut

21 12 2021
En vacker Amaryllis från jobbarkompisarna

Idag var det dags för återbesök hos min Fysioterapeut. Jag måste vara ärlig och säga: ”Det där tror jag inte på,” så var min uppfattning. När vi träffas idag, så säger han: ”Vad duktig du varit Matts med ditt träningsprogram, du är ju betydligt rörligare idag än förra gången.” Han fortsätter och säger, ”räkna med att det kommer att ta tid,” och fortsätter ”Nu får du ett lite tuffare program att träna efter.”

Mitt nya träningsprogram.

Ingen är gladare än jag om det ger effekt, för det tar och en stund att träna morgon och kväll. Vi kommer att mötas igen i mitten av januari. Varför sa min husläkare inte detta från början? Då kanske jag sluppit all denna värk och stelhet under sista halvåret.


Åtgärder

Information

6 responses

21 12 2021
Husisblogg

Nu stegras tuffheten i programmet, lycka till och hoppas att det läker med tidens gång.
Allt gôtt

21 12 2021
Matts Torebring

Tack Husis, du är trösterik och godmodig.
Det bästa

21 12 2021
Husbilen Coralen

Vad bra Matts,bara att jobba på så löser det sig till det bättre sen!
Vi kör på med våra walkings i skogen,så skönt men lite halt 🙂

Varm BrasvedsKram

21 12 2021
Matts Torebring

Jag kommer aldrig upp i er motionsklass, men kämpar på med min träning.
När det ger resultat känner jag mig nöjd.
Adventskram

22 12 2021
Margaretha Lillvik

De övningarna gör jag också. Har bara problem med att ta mig upp och ner på golvet. Om det ger resultat vet jag inte, men något ska man ju tro på också. Har samma problem som du. Lycka till!

22 12 2021
Matts Torebring

Vad kul att höra av dig även om vi delar sama tråkiga problem. Jag kan trösta dig med att jag känner mig faktiskt bättre och bättre.
God Jul till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: