Sista handen lagd

19 12 2021
Bokredaktionen

Jag har haft mitt sista manus liggandes för att godkänna det under sista veckan. Att börja jobba med detta mitt i julruschen fanns inte en enda tanke på. Det fick ligga till denna helgen när vi inte haft helgarbete på jobbet. Jag har haft en helt fantastisk Art Directer och en minst lika helt fantastiskt noggrann och professionell korrekturläsare, som rättat min svenska och inte minst alla franska namn på platser vi besökt och som minsann inte är enkla att stava till. Jag och min Art Director fick ”1960 påpekande” att rätta till. Det är inte så mycket som det låter, på 400 sidor blir det bara 5 punkter, kommatecken eller dylikt på varje sida.

Min stora brist har varit att jag bytt tempus gång på gång utan att tänka på det. Men snälla nå´n jag är ju kvar i Kitzbühel, jag är kvar på slotten i Frankrike i hela min tankevärd, jag glömde bort att det har varit och jag är inte där nu. Jag bad min korrekturläsare rätta mig så inte läsaren blir ”åksjuk” som hon sa.

Det skall bli nästan vansinnigt spännande att få boken i min hand en bit in i början av nästa år.


Åtgärder

Information

4 responses

19 12 2021
Husbilen Coralen

Bra jobbat Matts,blir nånting spännande det i hela historien!

Ha det gott/AdventsKram på er

19 12 2021
Matts Torebring

Tack, tack, jag kommer nog att läsa om den själv flera gånger.
Fjärde adventskram

19 12 2021
Husisblogg

Förutom att Du och Birgitta har gjort ett hästjobb med boken, har Du nu också satt andra personer i arbete. Hoppas allt blir så bra som Du önskar dig med boken.
Allt gôtt

19 12 2021
Matts Torebring

Att skriva var riktigt roligt, men arbetet som kom sedan var inte lite. Det har tagit mer tid än att skriva.
Det bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: