Höstlov

3 11 2021
Passerar Ridskolan och snart hemma.

För första gången på flera veckor blev det en lång arbetsdag, Birgitta frågade snällt om jag ville åka med hem. Nej jag måste få gå och få en halv timmas frisk luft. Riktigt skönt att få gå hem i afton.

När jag gläntade på vår sovrumsdörr på morgonen såg jag fiskeredskap, blandat med väskor på golvet i hallen, då förstod jag att de kommit hem och att de kom riktigt sent i natt. Nu väntar våra barnbarn från Stockholm som har höstlov från skolan när jag kom hem. Jag fotade som vanligt men det blev inte bra så det blev en bild på min gång- & cykelbana.

Ps. När jag gick i skolan och fick höstlov gällde det att plocka potatis hos bönderna. Var det så lite som 50 öre korgen? minnet sviker mig.


Åtgärder

Information

6 responses

3 11 2021
Monica

Ha det toppentrevligt och njut av tillvaron. Så roligt att ni kan ses.

3 11 2021
Matts Torebring

Tack det ska vi göra och jag vet att det blir en fisketur för barnbarnen.
Det bästa till er.

3 11 2021
Husisblogg

Hoppas att ni tar lite ledigt nu så ni kan umgås mycket med barnbarnen.
Allt gôtt

4 11 2021
Matts Torebring

Först och främst har kusinerna jätteroligt tillsammans, sedan får vi hänga på lite också.
Det bästa

4 11 2021
Rolle o Carina

Ha det gott och trevligt med barnbarnen då från oss bägge!
Vi kör på i skogen trots vädret 🙂

HöstKram

5 11 2021
Matts Torebring

Tack, tack, så skönt att kunna träffas och umgås igen.
Kvällskram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: