Vi kunde valt en bättre dag

2 11 2021
Linus & jag hämtade vår nya släpkärra

Jag tror att alla villaägare har en släpkärra utom jag själv. Naturligtvis skulle jag haft en redan för två år sedan när vi började bygga huset. På förra boendet hade det varit mer än befogat, men då hade jag ingen plats till den. Nu har jag plats för släpkärra, båtkärra och upp till tre gästande husbilar samtidigt. Förra veckan delade Niklas och jag på köpet av en ny släpkärra hos Bengtsson i Korsberga.

Mästerkocken fick se ett gammaldags kök.

Jag hade ett återbesök hos min Naprapat i Eksjö strax efter kl tre. Vad var naturligare än att fortsätta till Vetlanda och ut till Korsberga. Linus hängde på detta och satt i köket, som är ett väntrum och studerade spisen medan jag fick min behandling. Framme i Korsberga lockade hans favoritplats, Fiskebutiken.

Hade vi tänkt på att det var nästan mörkt när vi lämnade Eksjö vid fyra tiden och att det ösregnade, skulle vi valt en annan dag. På vägen bort kunde jag ligga och följa en långtradare. Det regnade hela tiden så torkarna gick på högsta hastighet. Vilket busväder sa Linus, nästa resa väljer vi bättre väder.


Åtgärder

Information

6 responses

2 11 2021
Nils-Åke Hansson

Släpkärra har ja alltid hyrt. Nu har barnen var sin så det fins ja vist är det bra ned en egen. Barnbarn var ute med Epan och släpkärra och hämtade jord tuft.

5 11 2021
Matts Torebring

Vi har en lätt lastbil på jobbet med bakgavellyft som fungerat som vår släpkärra i alla år. Nu delar Niklas och vi på denna.

2 11 2021
Husisblogg

De gångerna ägarna behöver en släpkärra så får de hyra den. Tyvärr finns ingen plats för en sån hemma hos mina ägare, även om min manlige ägare gärna hade haft en.
Allt gôtt

5 11 2021
Matts Torebring

Vi har heller aldrig tidigare haft plats, men nu har vi gott om plats och ännu mera om vi vill.
Det bästa.

3 11 2021
Husbilen Coralen

Vi brukar hyra dom gångerna vi behöver använda en!
Blir ju mycket billigare än att ha en egen på gården som
bara används enstaka gång per år,som vedhämtning 🙂
Ja nu räcker det med regnväder ett bra tag framåt.

Ha det gott/RegnKram

4 11 2021
Matts Torebring

Jag hade inte köpt en kärra ensam, nu delar Niklas och vi på den.
Kvällskram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: