Strålande glad igen

29 10 2021
Vacker vattenfontän vid vår infart till Framtidsvägen

Efter intag av ett litet glas Gammeldansk somnade jag och sov gott till kl. halv fyra. Efter en kort paus somnade jag om och sov till halv åtta. Vad konstigt det kändes att vakna, jag kände mig frisk igen. Visst ”rullade det runt i magen” men ingen värk eller illamående. Hur är det möjligt så sjuk som jag kände mig kvällen innan. Jag sms´ade till Birgitta att hämta mig vid vattenfontänen på gatan.

Tillbaka till mitt skrivbord.

Nu orkade jag att gå igenom mejl och svara på riktgt, vilket är svårt sittandes på en sängkant. Jag kunde lämna några offerter samt börja jobba med bemanningen av Tomteverkstaden. När klockan var två var jag lite småtrött och lämnade över.

Inte underligt om jag känner mig strålande glad igen.


Åtgärder

Information

10 responses

29 10 2021
sofiaviktoriaeveborn

Men så glädjande att höra 🙂 Jag ska gå in nästa vecka o beställa farsdags-present från Torebrings tror jag 🙂 Ni har ju så många fina saker, och jättefina chokladaskar från Anthon Berg 🙂 Jag såg nu när jag tittade att dom finns ju att köpa hela året runt, jättebra present 🙂 Ha en fortsatt fin fredag och trevlig helg till Dig och Din fina fru.

29 10 2021
Matts Torebring

Ja vad glad jag är över att vara på benen igen, det är ett stort under som skett. Vad roligt om du hittar något gott i vår butik. Välkommen till oss på Torebrings.
Den bästa helgen till dig.

29 10 2021
Rolle o Carina

Låter underbart Matts att du är på bättringsvägen efter detta!
Men ta det fortsatt lugnt och inte hasta på för mycket bara.

En riktigt trevlig helg på er bägge/Kramar

29 10 2021
Matts Torebring

Ja nu har jag lämnar diket och är uppe på Framtidsvägen igen.
Kvällskram

29 10 2021
Monica

Vad skönt att det gick över detta elände och det är väl då man känner sig friskare än någonsin
Ha en riktigt fin helg nu ni båda.
PS, jag tror inte riktigt på att det utdaterade orsakade eländet. Mer att antingen virus eller bakterier förorenat och det är vanligare än man tror även i lösgodis.

29 10 2021
Matts Torebring

Säkert fanns det virus eller bakterier i godiset. Min rådgivares beskrivning om en fruktansvärd värk efter sitt intag och det samma som hände för mig. Lösviktsgodis är en lågriskprodukt inom livsmedel, men det borde inte vara så när det exponeras öppet för bakteriespridning.
Den bästa helgen till er.

29 10 2021
Vår husbilsblogg

Trots att julen närmar sig med stormsteg så tycker jag, efter vad jag har läst här på din blogg, att du ska prioritera din egen hälsa. Detta görs bäst genom att du tar ledigt fram till någon gång nästa år. Släpp alla måsten till din son och övrig personal.

30 10 2021
Matts Torebring

Om jag haft en anställning utan att kunna påverka min situation skulle jag självklart gått hem. I samband med flytten till mitt gamla kontor har jag den bästa miljö att vara i, jag har ingen stress, jag gör det jag hinner, orkar och dessutom social gemenskap. Slutar du jobba så dör du, det säger vår kloke son. Allt gott & hälsa Nellie

30 10 2021
Nils-Åke Hansson

Lösviktsgodis som alla går och plockar i och så snoriga barn kör ner näven i. Fy att det bara får säljas på det viset.
Annars kan det vara gott att och mumsa på en godis bit.
Hoppas du mår bra.

30 10 2021
Matts Torebring

Du får alla rätt Nils-Åke. I mitt fall var det en kartong på tre kg skumgodis direkt från fabrik, med kraftigt utgånget datum men ingen osmak. Nu är det bortkastat.
Allt gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: