Orkeslös!

27 09 2021
En kort promenad på vår vandringsled

Om du går ut och går, gå på gång- & cykelbana eller större vägar så vi hittar dig om du inte orkar hem, sa Birgitta när hon cyklade till jobbet idag. Jag var bara lite olydig, men gick bara till fågeltornet ett stenkast bort. Det räckte för mig just nu.

Fågeltorn ett stenkast bort

Jag gick hit i går eftermiddag och idag gick jag tillbaka men kände att det räckte just nu. Väl hemma la jag mig i ryggläge på sängen. Jag kände var gränsen gick. Nu har jag vilat för att kunna vara med på ett ledningsmöte i eftermiddag.

Utsikt från tornet

Jag hade hoppats på att åka Anebysjön runt i sommar men alla projekt har tagit sin tid.

Detta kommer att gå bra det har jag bestämt, nu måste jag ge kroppen tid att läka all överbelastning de sista åren. Jag förstår att det kommer att ta tid, men det ska det få göra.


Åtgärder

Information

12 responses

27 09 2021
Husbilen Coralen

Bra att du tagit till dig att ta det lugnt Matts,du är inte 29 längre!
Kroppen måste ha sin vila,det märker även jag nu.

Ha det gott/SolKramar

28 09 2021
Matts Torebring

Ja nu anstränger jag mig med att ta det lugnt, inga mer planteringar och inga mer projekt, Vi ska vara rädda om det vi har.
Smålandskram

27 09 2021
Monica

Ja både känn efter och tänk efter, det är det bästa och vissa dagar orkar man mer och andra mindre men frisk luft är oslagbart och särskilt nu när det varit så fina dagar är det skönt att vara i naturen. Ta hand om dig väl och vila ofta och ät sakta 😌allt det där har jag struntat i, alla måsten först, maten kastade vi i oss mellan larm och annan stress på sjukhuset, ofta stående och ofta blev det hastigt hemma också av den vanan. Nu har jag bättrat mig. Och tar en lugn dag då och då och tackar nej till allt. Sen andra dagar är det toppen att träffa fina människor och den känslan sitter kvar länge. Tänker mer på sådant denna tid vi lever i. Ha det så bra nu ni båda.

28 09 2021
Matts Torebring

Jag läser och ler igenkännande. ”Bra att maten var kall, då äter jag fortare,” så har jag sagt många gånger. Detta jag drabbats av har inte hänt över en natt, säkert mer än tjugo år av stress och dubbelarbete. Sömnen var borta och fanns inte tredjedag jul 1999 och sedan har detta byggts på. Sista två åren sover jag ojämnt men utan medicin. Det kommer säkert att ta tid att läka och jag ska ge det den tid det tar. Tack för all din omtanke!
Det bästa till er.

27 09 2021
Husisblogg

Tänk nu på sig själv Matts och låt både kropp och knopp vila.
Men vilket härligt utsiktstorn att sitta i och bara njuta, både fina sommar- höst- vinter- som sommardagar.
Allt gôtt

28 09 2021
Matts Torebring

Just så sa någon till mig för tio talet år sedan. Då tänkte jag, ”vad säger hon?” det har jag aldrig tänkt på. Nu har jag lärt mig bättre.
Jag har inte beundrat fågeltornet inan, du har rätt igen Husis, visst är det fint.
Det bästa

27 09 2021
Kors och Tvärs

När kroppen säger stopp är det bäst att lyssna även om knoppen säger nåt annat. Var rädd om dej/er

28 09 2021
Matts Torebring

Nu har kroppen talat och min läkare har förtydligat detta. Ont i ett knä syns oftast ”utanpå,” men inte detta.
Allt gott till er.

27 09 2021
Nils-Åke Hansson

Barnbarnet köpte ju båt be att ha tar dig ut på sjön bara på en rundtur eller lite fiske.

28 09 2021
Matts Torebring

Ja vi har varit erbjudna, men då var jag uppe i alla mina projekt. Linus står och väntar på oss.
Allt gott till er.

28 09 2021
Elisabeth

Har du inte kroppen och själen med, är inte projekten värda någonting. Ge dig själv tid till återhämtning. Njut av dagen! Kramar

28 09 2021
Matts Torebring

Tack för hälsningen. Först på de sista åren har jag tänkt på mig själv, sista året ännu mera. Jag har kommit till insikt om att mina utsikter är begränsade.
Allt gott till er & Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: