Dags att Cura ihop sig inne

17 09 2021
Sista backen upp till jobbet

För motionens och hälsans skull har jag låtit cykeln vila denna veckan. Jag har i stället gått till och från jobbet morgon och kväll. Det är inte direkt inbjudande när regnet hänger i luften, det är grått och disigt, men jag har bara 2,5 km enkel väg att gå.

Cura Tyngdtäcke

För tre år sedan köpte vi Cura tyndtäcke. Vi använde dem ett tag men vi tyckte inte det var roligt, när det inte fanns passande påslakan som det gör idag. Nu finns det snygga och sköna specialdesignade påslakan med en dragkedja längs hela kortsidan. Nu tog det mindre än en minut att dra på påslakanen som passade perfekt.

Hur sover man då? Ja det är för tidigt att säga efter två nätter. Underlakanet ser helt orört ut när jag vaknar, så tydligen ligger jag still. För mig som vill ha varmt, men utan att svettas, så är det jätteskönt. Man kan säga att jag Curar ihop mig och har det skönt.


Åtgärder

Information

4 responses

17 09 2021
Husisblogg

Tyngdtäcke har psykiatrin använt under många år och vissa patienter gillar dessa täcken.
För några år sedan började de sedan att säljas i daglighandeln och det var då väldigt många som började gilla dessa täcken. Många som sov dåligt om natten fick en helt annan sömn.
Allt gôtt

17 09 2021
Matts Torebring

Jag har kämpat med dålig sömn sedan 1999, då jag stressade bort min sömn. Jag hoppas att dessa hjälper till att återställa kroppen.
Det bästa

17 09 2021
Rolle o Carina

Frugan har ett och gillar det skarpt säger hon belåten!
Själv har jag inte kommit till skott än tyvärr.

Ha det gott/RegnKram

17 09 2021
Matts Torebring

Jag vet inte än vad jag kommer att tycka, klarar jag ett helt år är det ok.
Cura hop sig kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: