Herden gjorde ett glädjeskutt idag

4 08 2021
Ställplats Nabbelund Öland

Woooow jag får ta med mig mina följare till Öland igen, till Lammet & Grisen. Fantastiskt!

Lammet & Grisen på Löttorp, har öppet hela augusti månad, ända fram till den 28. Jag tog för givet att de stängde i mitten av månaden, men så var inte fallet. Jag vet att jag kommer att känna saknaden av feststämningen, hela vinterhalvåret om jag inte får åka dit. En del av festen är att få parkera Herden, på den fina ställplatsen intill och sedan äta och dricka gott. När jag bokade bord idag, fanns det bara ströplatser kvar ända fram till den 28 augusti.

Det har varit alldeles för många projekt det sista halvåret, inte minst det sista, att måla boden. Där har jag kalkylerat med 40 timmar. Nu har jag målat takfoten vit under ett par kvällar, så nu har jag bara kvar att stryka den röda färgen på långsidorna två gånger, samt måla dörren vit. Har vi tur med vädret blir vi klara denna veckan.

Helgen därefter är vi bjudna på lunch på Djurgården och sedan 50- årsfest på Grand Hotell. Wooooow vilken fest det skall bli. Helgen efter har vi bokat bord på Lammet & Grisen, den 21 aug. på kl. 17 lördag kvällen. Bilden är från tidigare år. Vår tradition sedan mitten av 70- talet blev bruten förra året på grund av pandemin. Nu kommer vi tillbaka.


Åtgärder

Information

6 responses

4 08 2021
Monica

Men så trevligt med Djurgården och fest på Grand och så Lammet & Grisen. Där har vi varit en del också men det var ett tag sen, ja på båda ställena. Och så härligt för er med dessa avbrott i allt jobb. Vi ska inte klaga heller, varit på en fyradagarstur och jag tog en promenad i em innan vi åkte hem och den kändes in i själen, var så vackert och lugnet och alla sommarblommor och på det en älg vid vägkanten som tittade lite nonchalant på mig😀dessutom alla som hälsar vänligt och glatt fast jag inte känner någon. Och ni är duktiga och så skönt du hunnit måla innerkanten på taken, var lite jobbigt minns jag på våra sommarstugor men blir så fint. Gör jättemycket för helheten. Ha det fortsatt fint och bra.

4 08 2021
Matts Torebring

Det blir verkligen en festhelg, först en utsökt god lunch på Djurgården och sedan den stora 50- årsfesten på Grand Hotell. Som vanligt var Matts mest oroad över, var parkerar jag bilen? Lugn, fick jag till svar, de tar hand om dina bilnycklar och bilen också.

Det kommer att bli två fina avbrott efter sommarens fem veckor som vikarie på kundtjänst och allt målande. Det har varit mycket att göra och några timmar på helgen också, för att inte vara uppstressad på måndag morgon.

Jag har funderat på att göra som ni gjort. Göra mer korta resor på några dagar. Vi har vårt fina hus, vi blir inte yngre och kanske inte vill åka lika långt som förr. Västervik, Lidköping, Vadstena och många, många fler platser är trevliga att besöka.
Allt gott till er!

4 08 2021
Husbilen Coralen

Härligt ni får åka till ert vackra Öland igen då framöver!
Och ni får uppleva matstället ni gillar så mycket.
Och sen 50-års fest på det,blir väl kul det 🙂

Ha det gott från oss/SommarKram

4 08 2021
Matts Torebring

Ja nu har vi mycket festligt framför oss. Det blir ingen sommar utan en resa till Öland. Att få bo på Grand Hotell i Stockholm blir en upplevelse.
Sommarkram

4 08 2021
Husisblogg

Full fart i både veckor som på helger. Så skönt för er att då komma till Öland innan hösten och Lammet & grisen stänger för säsongen. Vet att mina äga4e ha4 sneglat på samma ställe, men de kommer likasom aldrig till skott.
Allt gôtt

4 08 2021
Matts Torebring

Kanske piggnar jag till igen, om jag får hålla igång, fast inom rimliga gränser. Målningen av takfoten utan ställning, var riktigt obekväm och påfrestande.
Kolla det kanske finns plats kvar för dig Husis och dina ägare, när vi är där.
Det bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: