Idag provade vi på jobbet igen

11 07 2021
Mitt kontor

Idag cyklade vi till jobbet Birgitta & jag och jobbade några timmar. Det är dubbelt skönt att komma tillbaka till jobbet, på måndag morgon och känna att allt är under kontroll. Nu har tre av våra säljare fått semester. Då hoppar jag in på kundtjänst, under fyra veckor framåt. Jag vill ändå inte trängs med alla, som är lediga just nu.

Skönt att inga lösenord ramlat bort, jag kan känna sig frisk. Det blir en spännande sommar. Vad kommer att hända? Det känns så konstigt i år, ena dagen full av restriktioner och nästa dag inga begränsningar alls, som till exempel över 60 000 personer på en fotbollsmatch. Kommer kunderna fortsätta att handla på nätet? Ja det tror jag, men kanske inte i lika snabbt ökande takt.


Åtgärder

Information

5 responses

11 07 2021
Rolle o Carina

Visst kan det va skönt att komma iväg till kontoret en stund o jobba!
Och bra att byta av dom andra så dom får semester oxå.
Själv har jag kontoret på fickan,bara man har bra uppkoppling!
Nu när vi var iväg med 🚍 så funka Ipaden från och till i dom djupa
Värmlandsskogarna med operatör Tre men med Iphonen och Telia
så funka det bättre tack och lov i alla fall!

Ha det gott på jobbet nu/SolKramar

11 07 2021
Matts Torebring

Jag har haft kontoret med mig i fickan hela semestern också. Kunder ringer inte så ofta på min mobil. Ett tjugotal mejl har varit viktiga, resten var bara att flytta till papperskorgen. Routern vi har i bussen, ger för det mesta fulltäckning, det är fantastiskt bra.
Framtidskram

11 07 2021
Husisblogg

En god mjukstart låter det som och det låter också som en sann entreprenörsanda med ett eget företag.
Då blir du sommarvikarie nu Matts, med en gedigen erfarenhet 😀.
Allt gôtt

11 07 2021
Matts Torebring

Just precis, en ”slowstart” blev det idag. Ja nu vickar jag i fyra veckor. Jag har en säljare på utrustning kvar, annars skulle jag inte klara av det. Utvecklingen har varit enom sedan jag slutade sälja maskiner. Jag hänger inte med i alla betalsystem som finns.
Det bästa

12 07 2021
Nils-Åke Hansson

Nu är det gamla rutiner som gäller igen. Tur att du har trädgården att koppla av i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: