Matts & Lennart möts igen

15 06 2021

Lennart, med bloggen Lennarts Tankar, bor mer eller mindre permanent här på Westerqwarns Ställplats i sin Kabe husbil. Lennart har en lägenhet i stan, men vill helst vara här ute i det fria. Själv är jag här på på Westerqwarn för första gången i mitt liv. Faktiskt sitter jag och funderar över, vad har jag själv ställt till med.

Jag kommer till Hönö för första gången i mitt liv för tre år sedan. Jag kommer till Ingelstad (Växjö) för några veckor sedan. Båda gångerna kommer de första personerna fram som jag träffar och säger: ”Men hej på dig Matts, vad roligt att få träffa dig, jag läser din blogg varje dag”. Här på Wersterqwarn har fyra (4) olika personer sagt samma sak.

Lennart och jag träffades första gången genom Kabeklubben. När jag lämnade Kabeklubben och det märket, varpå vi köpte en riktig Husbuss, blev nog Lennart lite purken på mig, när jag alltid kritiserade den sista husbilen och hans favoritmärke. Nu är det flera år sedan vi sågs. Lennart har varit sjuk och jag ville hälsa på, samt se hans Westerqwarn

Två personer kan egentligen inte stå ideologiskt längre från varandra än vad vi gör. Lennart har levt sitt liv som facklig ombudsman, jag som egen företagare och har velat driva företaget bättre än facket. Lennarts politiska syn är ljusår från min. Båda är vi knallröda, jag är en röd person som kan fatta stora beslut blixtsnabbt och Lennart är politiskt röd. Det senare fick jag lära mig ta avstånd från, säkert så snart jag kunde gå. Foto Birgitta Torebring.

Hoppas att du kryar på dig Lennart, efter din olycka och din sjukdom.


Åtgärder

Information

8 responses

15 06 2021
Husisblogg

Även om ni står långt ifrån varandra på olika vis så är det ju alltid trevligt att träffas och ni har ju ändå husbilslivet som en gemensam nämnare.
Allt gôtt

15 06 2021
Matts Torebring

På bilden har vi ändå närmat oss varandra. Det är positivt att Lennarts husbil fungerar för dem. Annat var det för oss.
Det bästa

15 06 2021
Nils-Åke Hansson

Ni har husbilsintresset gemensamt.

16 06 2021
Matts Torebring

Ja det har vi och visst är det kul att brottas lite .

16 06 2021
Anki

Trevligt att ni kunde ses och roligt att du gillar Westerqwarn – det var faktiskt så att det var jag och Lasse som tipsade om denna plats först, då en gång för många år sedan 🙂
Ha en fortsatt fin resa norrut!

16 06 2021
Matts Torebring

Tack för det tipset, det var verkligen bra!

16 06 2021
Rolle o Carina

Ja visst verkar Qvarnen vara ett fint ställe för våra Bobilar!
Vi har inte vart där än,men det kommer nog det med 🙂
Visst står vi alla olika inom det politiska,inte minst inom
det beryktade stället ”Rosenbad” i människobyn!
Tänk om alla kunde göra vårt land till det bättre istället mot
för det dom gjort nu av vårt förr så trygga Sverige!

Ha det gott på er färd/BobilsKram

16 06 2021
Matts Torebring

Det skulle behövas några som skulle kunna rubba alla Betongklossar som finns i Rosenbad och för övrigt i politiken. Westerqwarn är i alla fall lyckat.
Sommarkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: