Tänk om mor & far fått se

5 05 2021
Vattenpåfyllning.

Ute är det busväder. Det blåser iskallt, det regnar, vintermössan sitter kvar på huvudet, vinterjackan hänger med än och är uppdragen under hakan, för att ge skydd i kylan. Tio meter utanför ladan står husbussen inne i garaget och har +12 grader varmt. Dörren blåser inte iväg när den står öppen, det regnar inte på kläder och mat när vi lastar. När vi kommer hem tömmer vi svart & gråvatten i bussens eget avlopp inne i garaget.

Nu har Herden fått full tank med vatten. I morgon kväll drar vi på nytta med nöje, till Forsbergs i Hyssna. Där väntar årets fukttest. Tänk om mamma & pappa hade fått se hur bra vi har det, vårt hem, vår husbuss, vår drömtomt och garaget. Själva hade de inte ens en egen telefon förrän slutet av 60-talet.


Åtgärder

Information

4 responses

5 05 2021
Rolle o Carina

Ja vilken kall vår vi har,ute är det +3,7 och brasan brinner för fullt!
Det bästa är ju kaminen och björkveden,värmer bara såå gott 🙂
Och inte har vi nån lust alls att dra iväg med Bobilen heller just
när det blåser så och ibland snöbyar som faller på.
Vi avvaktar tills nästa vecka,dom har lovat bättre då,hoppas!
Nu bor ni ju så bra och ”Herden” oxå så ni behöver ju ej ut 🙂

Ha det gott/Varm BjörkvedsKram

5 05 2021
Matts Torebring

Vi har nog inte eldat på flera veckor nu. Solen värmer genom alla fönster att det oftast är runt +25 grader när vi kommer hem. På fredag måstre vi ut för att göra den årliga fukttesten. Men usch vad kallt det är.
Kram på er.

5 05 2021
Husisblogg

Ja visst har ni alla det bra. Men ni har ju också kämpat i många år för att få det såhär bra. Mina ägare och jag minns också alla motgångar vi fått läsa om på bloggen, men ni har aldrig gett upp utan istället knutit handen i fickan och nästan stärkts av motgången.
Allt gôtt

5 05 2021
Matts Torebring

Visst har vi kämpat. Det har funnits tid i vårt liv, då en kvällstidning kostade för mycket att med hem. Nu är vi så tacksamma för det vi har.
Det bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: