Nu fattas bara betongbilen

31 03 2021
Idag kom formen till bottenplattan till vår Friggebod på plats

Jag hade ett halvt löfte om att få hjälp under nästa vecka, med att bygga formen till cementplattan under Friggeboden. Redan vid klockan halv sju idag, såg jag Kanonadens mannar på plats. Nu har jag bestämt leveranstid på Friggeboden och bokat snickarhjälp. Här skall jag förvara vår ved, skottkärra, snöslunga och kanske min kap & klyvsåg. Kanske kommer jag att kunna ta en truck och lyfta veden direkt på plats. Det vore fantastiskt! Jag har slitit nog nu med all denna ved.

Lägg märke till två jordhögar i sydvästra hörnet. Den ena kom upp natten efter att vi grävt ett ett dike som var 40 cm djupt och fyllt igen med matjord. Snart kommer de inte trivas längre, det ska jag se till.

Endag senare

Gjutet och klart, bara att börja bygga.


Åtgärder

Information

8 responses

31 03 2021
Husisblogg

Även verktyg och ved ska bo bra på Framtidsvägen.
Lycka till med att fånga de ”små” odjuren som förstör!
Allt gôtt

31 03 2021
Matts Torebring

Ja visst är det så. Odjuren skall minsann få flytta till en annan mark.
Det bästa i påsk.

31 03 2021
Nils-Åke Hansson

Man ska vara snäll mot djuren.
Ha en bra Påsk

31 03 2021
Matts Torebring

Ja absolut, men inte mot skade- & rovdjur.
Den Bästa Påsken

31 03 2021
Rolle o Carina

Visst blir det bra med en bod i timmer,förvaring lär ni ju ha!
Va bra,håll odjuren borta från ert fina bygge och tomt!

Ha det gott/SolKram

31 03 2021
Matts Torebring

De flesta bygger nog på bara betongplintar. Jag vill ha ett riktigt golv.
Odjuren ska jag köra undan när jag från igång strömmen inom kort.
Påsk kram

1 04 2021
Elisabeth

Mer bygge, alltid någonting planerat, som ska verkställas. Blir nog jättebra! Ha dé gott!

2 04 2021
Matts Torebring

Nu när jag skriver är det gjutet och klart. När Friggeboden är uppe, målad, de sista växterna planterade och flaggstången rest, har jag inget mera på g. Ha det gott i påsk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: