Vilken härlig vintersöndag

14 02 2021
Morgonkaffe i tvsoffan

Vi blev nog sittande i tv soffan med morgonkaffet i handen i minst en timma. Vi bara njuter av allt det vackra utanför fönstret.

Linus, Niklas, Birgitta & jag grillar i badviken

När vi ätit frukost ringer Linus och undrar om vi vill grilla korv. Det är klart vi vill och så traskade vi ned till badviken, med en välpackad ryggsäck på ryggen. Så gott med lite sotiga grillade korvar på öppen eld.

Öppet vatten utanför badviken

Jag såg det igår, men tänkte inte så mycket på det det. Idag gick jag fram och kollade. På en knapp m2 är isen bara några få cm tjock och i mitten en öppet vatten, Det står en stolpe i vattnet också, vad det skall vara bra för?

Birgitta hemma i Greenroom

När vi kom hem igen, sa Birgitta, nu skall jag testa Greenroom. Jag var inte sen att komma efter. Säkert mer än +20 grader och stolarna var varma att sitta på.

Ska vi äta ute idag?

Kanske hinner det kyla ut så att vi måste äta inne framåt kvällen. Nu var det i alla fall jätteskönt i Greenroom.

Jag kommer att sakna vintern som vi haft i år när den är över. Snö, kyla och solsken i flera veckor i rad. De unga har aldrig fått vara med om detta tidigare. Visst fanns tanken på att sälja skidorna i samband med flytten. Vad skönt att jag inte gjorde detta. Nu hoppas jag på fler vintrar som denna,


Åtgärder

Information

8 responses

14 02 2021
Husisblogg

Trevligt att grilla med nära och kära. Finns det något godare än en riktigt grillad korv, över öppen eld, utomhus i detta väder? Det tror knappt min manlige ägare iaf.
Vad gott att få upp sådan värme i greenroom och sedan bara sitta där och njuta, livskvalité.
Allt gott

14 02 2021
Matts Torebring

Som jag brukar säga, ”När Matts behöver vackert väder, så får han det”! Återigen stämmer det. Det bästa tänkbara byggväder, under hela förra vintern och nu i år den bästa njuta vintern på åratal. Det hade varit kostsamt att bygga denna vintern. Att kunna njuta av allt det goda nu, kostar inget extra.Vi har verkligen fått livskvalité i vårt nya hem.
Det bästa.

14 02 2021
Rolle o Carina

Visst är det gott med grillkorv ute i naturen nu med skön värmande sol!
Idag tog vi en 9 km runda igen när tempen är mer mänsklig igen 🙂
Hoppas den stannar nu denna mer lagom vintertemp till våren!

Varma BrasKramar

14 02 2021
Matts Torebring

Jag blev så glad när jag läser, ”Hoppas att vintern stannar kvar så här nu”. Du brukar kalla det skitväder, nu är det skidväder i stället. Nu skulle du ha haft dina Ficher till hands i en dag som denna.
Framtidskram

14 02 2021
Monica

Så otroligt skönt det ser ut! Härligt! Inte hittat nån sån plats här😊men det var väldigt skönt på promenaden i solen. Firat Alla hjärtans dag också som sammanföll med Vänliga Veckan och idag kyrkoårets kärlekens väg, fint alltihop och så en sol som värmde lite, tack och lov för ljuset. Ha det fortsatt bra och en fin vecka önskas er.

14 02 2021
Matts Torebring

Närheten till byn fast vi bor på landet, sjön, frihet utan insyn, tystnaden, de vilda djuren som springer runt omkring oss (mest harar), närheten till barn & barnbarn som ofta hälsar på. Allt detta skapar denna fantastiska harmoni som vi upplever. Om alla visste vad Tacksamma vi är. Vi firade vår bröllopsdag i veckan, det var vårt sätt att fira denna veckan.
Framtidskramar

14 02 2021
Nils-Åke Hansson

Ja sa i idag kan vi inte grilla korv någonstans med barnen. Men så hörde Moa av sig så det blev Fredriksdal. Det blev familjeträff här också.

15 02 2021
Matts Torebring

Grilla korv ute, det är livskvalité och dessutom så gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: