Igår -23, idag dagsmeja!

12 02 2021
Utanför vårt vardagsrum torsdag kväll.

Först hajade jag till, när jag såg att temperaturen ute i garaget, sjunkit under +10 grader för första gången i vinter, nu stod det +9.8 grader. När jag tittade på utetemperaturen, visade den -23 grader. Idag var temperaturen i garagen över +10 grader igen. Vi är glada över vår lampa, som lyser upp utanför vårt vardagsrum.

Min trevliga gångväg till jobbet.

När jag gick hem i eftermiddag var det dagsmeja på flera ställen. Jag hoppas att all snö och alla isar finns kvar, när många får sportlov inom kort.

P.S.

Jag måste inflika, att jag mår helt fantastiskt bra, idag tre veckor efter min prostataoperation, inte minsta lilla inkontinens, min kroniska hosta är plötsligt borta, jag känner mig utvilad när jag vaknar och min ”kroniska problemmage” fungerar igen. Detta är helt Fantastiskt! Jag är lyft- cykel- & rörelsebegränsad till slutet av april. Om några veckor får jag provsvar efter operation från min läkare. Sedan kommer jag att kontrolleras var 3:e månad första året och efter detta en gång om året i tio år framåt. Visst har vi en fantastisk sjukvård.

Birgitta & Matts önskar alla goa vänner en trevlig helg


Åtgärder

Information

4 responses

12 02 2021
Husisblogg

Min manlige ägare håller självklart med om att sjukvården i Sverige oftast är förstklassig.
Ja nu har det varit kallt, men så det har gått att klä sig efter kylan. Nästa vecka säger ägarna att det ska bli omkring nollan igen, och sån där otäck kyla.
Hoppas barnen får ha kvar snön över sina sportlov.
Trevlig helg önskar jag och mina ägare.
Allt gott

12 02 2021
Matts Torebring

Jag vill inte betygsätta mellan olika sjukhus, men alla har sitt kunnande och är ytterst professionella.
Jag har halv fuskat och satt mig i en varm bil nu på mornarna, men gått vägen hem på eftermiddagarna. Då har det varit riktigt skönt ute.
Nu hoppas vi på snö och lagom kyla månaden ut.
Det bästa.

13 02 2021
Rolle o Carina

Denna kyla är inte bra för mina luftrör,nu räcker det för i år!
Det har oxå inverkat på våra långpromenader som vi fått minska
ner för att man skall må bättre,räcker väl med 2-3 minus!
Vad bra att du mår bättre efter din operation som gått bra!

Trevlig Alla Hjärtans helg/Kram

13 02 2021
Matts Torebring

De flesta hem kan väl dra ned eller öka värme i alla rum. Jag funderar på om vi kan höja värmen lite, för er som Bor länge där uppe. Min operation är ett stort underverk. Det finns bara ”lite kvar” att göra.
Framtidskramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: