Dimman lättnar

1 02 2021
En kort stund vid solens nedgång

När vi ser ut mot badviken från vårt vardagsrum, läggs badviken plötsligt i dimma när solen går ned. Efter en stund är allt borta och normalt igen.

Jag gick inte till jobbet idag heller och på vd´s inrådan, stannade jag hemma. Att sitta rätt upp och ned, klarar jag inte lång stund, samt att sköta hygienen med kateter på jobbet, är inte lämpligt. Jag fick en film på cirka en timma från Urologen. Den beskriver händelseförloppet och ger goda råd före och efter prostata operation. Idag har jag sett den för 3:e gången.

Filmen slutar med att när operationen är över och när katetern är borta borta, börjar du ett helt nytt liv, inget är sig likt, du gör en omstart och det bästa har du framför dig. Jag bestämde mig redan före jul att så ska det bli. I morgon förmiddag ska jag ta bort katetern, vilken lättnad det kommer att bli. Hoppas att allt det stämmer som avslutar filmen. Dimman kommer att lätta!


Åtgärder

Information

8 responses

1 02 2021
Rolle o Carina

Visst är det skönt när dimman lättar igen Matts,även i kroppen!
Förstår det måste vara skönt när katetern tas bort igen.
Lika skööönt var det när min Picline togs bort ur armen min efter
4 långa månader med en besvärande känsla så lång tid!
Men tur det finns botemedel när man blir sjuk,bara gilla läget!

Ha det gott och vila upp dig/SolKram

1 02 2021
Matts Torebring

Ja du har kämpat broder, nu är du i full fart framåt på dina skogsstigar igen. Jag kommer snart efter.
Framtidskramar

1 02 2021
Nils-Åke Hansson

Vi har haft så fint väder idag sol på promenaden det är ja inte van vid. Kommer säkert att lätta på eländet när du blir av med katetern. Förhoppnings vis kommer upp på benen igen. Krya på dig nu så du kommer ut i din fina omgivning

1 02 2021
Matts Torebring

Vi hade sol igår och idag ytterligare tio cm ny snö. Tack, ja nu gör livet en omstart för mig, det tror jag på.

1 02 2021
Monica

Vad skönt för dig att få bort den, du har kämpat på med den och skött det, och alldeles rätt du tar lite paus från jobbet som VD sa. Lycka till imorgon och så skönt med att vårdkontakter fungerar i dessa tider. Ja ha det så bra och ta väl hand om er.

1 02 2021
Matts Torebring

Tack, jag tror att det kommer att känns som julafton i morgon, nu är det över, allt som legat och oroat under sista året. Nu gör jag en nystart i livet. Jag tror på en förvandling till det goda. Det bästa till er!

1 02 2021
Husisblogg

Imorgon blir det ett rejält kliv mot friskheten. Måste vara skönt att kunna ta bort katetern imorgon och få det lite normalare igen. Det är fortfarande en liten resa, men den går åt rätt håll i de småländska skogarna med vidunderlig utsikt.
Allt gott

2 02 2021
Matts Torebring

Idag (i morgon) började vi dagen med kaffe på sängen. Det är en ny dag i våra liv, vad som än händer. Det är en start på ett nytt liv. Detta känns fantastiskt!
Det bästa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: