Jag kan bara titta på snön

29 01 2021
Jag klarar bara att göra ett gångspår

Naturligtvis ville jag ha det nyskottat och fint, när Birgitta kommer hem från jobbet. Men jag kände att det inte känns bra i mina operationssår, så jag måste låta snön ligga. Jag gjorde bara ett gångspår.

Måste be Birgitta skotta taket här också.

Jag googlade om snöröjning på Greenroom. Håll taket rent stod det på Willab Gardens hemsida. Det fanns en snöraka med nästan fem meter teleskopskaft, så då beställde jag en sådan.

Jag gick Framtidsvägen från Norr till söder.

Jag har inte varit ute och gått på hela veckan. Idag gjorde jag ett försök. Jag gick Framtidsvägen från norr till söder. Jag kände att det inte var riskfritt, en massa snömodd ovanpå isgata, så det blev inte ens en km idag.


Åtgärder

Information

6 responses

29 01 2021
Rolle o Carina

Bra att du tar det lugnt nu,det kommer bättre tider broder framöver!
Snön är väl lätt så Birgitta fixar nog till det när hon kommer hem.

Ha det gott o elda på/BrasKram

29 01 2021
Matts Torebring

Ja visst var snön fjäderlätt, men ändå sa det ifrån, från såren på magen.
Framtidskramar

29 01 2021
Husisblogg

Bra Matts att inte ta en massa chanser nu. Låt Birgitta ta det hon orkar och kan sedan får väl resten ligga kvar.
Ta det försiktigt på dina promenader. Min manlige ägare trillade dit igår så nu känns det lite i hans axel.
Allt gott

30 01 2021
Matts Torebring

För mig som alltid håller igång med något, känns det tufft att sitta inne en hel vecka på grund av halkan, samt av försiktighetsskäl efter op.Halkan är inget at leka med, inte minst slå i en axel. Det gjorde pappa och jämrade sig sedan ofta över detta i många år. Hälsa din manlige ägare att också Take it easy! Det bästa

30 01 2021
Nils-Åke Hansson

De visade att södra Östergötland fåt mycket snö Norra Vi 40 cm. Ni ligger inte långt efter! Snöslungan kommer väl till pass.

30 01 2021
Matts Torebring

Vi är i Södra Vi fem gånger i veckan, så vi får kolla snödjupet på måndag. Vi har relativt enkel skottning med snösläde, men i plogvallarna är det skönt med snöslungan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: