En för tidig frihetskänsla kom

4 01 2021
Storgatan Nässjö lördag morgon.

Jag själv och även Birgitta, är notoriska näthandlare. Men Birgittas julklapp till mig blev fel storlek, vi måste åka och byta storlek. Vi åkte in till butiken i Nässjö, vi var av försiktighetsskäl där, när butiken öppnade klockan tio. Vi steg in i den tomma butiken med munskydd på. Men Oj, vilken service vi fick. Jag är inte nöjd med 38-32 storlek på byxor, nej du skall ha 38-30. Byxorna var som sydda bara för mig. Fantastiskt! Det blev många nya oplanerade köp.

Efter semestern har vi gjort endast två husbilsresor, vi som brukar vara ute de flesta helger. Med lillbilen har jag varit en resa till Värnamo Sjukhus, en resa till Ryhov Jönköping och några resor till Höglandssjukhuset Eksjö, Thats all! Vi har velat visa vår solidaritet med alla andra laglydiga, tvärt emot de beslutande, som bryter mot sina egna regler. Visst tog vi ut glädjen i förskott, men nu hoppas vi på ett riktigt ”Kosläpp”, alla vi 70 +are och alla 70 ++.

Nu är vi värda att få vårt Corona vaccin och få bli sociala igen.


Åtgärder

Information

6 responses

4 01 2021
Rolle o Carina

Ja bäst att vara ute i tid då butikerna öppnar på morgonen allt!
Tur du fick storlek som passade bättre då än förra 🙂
Ja man blir matt på hur dom styrande beter sig själva när dom
styr oss att vara restriktiva och hålla oss hemmavid mest,Otroligt!
Dom borde verkligen avsättas från sina befattningar,så är det ju
med oss vanliga knegare om man skulle missköta sig på jobbet!

BrasKram

5 01 2021
Matts Torebring

Våra politiker har visat vad de går för. Är de inte förtroende valda? Det borde avspeglas i nästa val. Kram snö

4 01 2021
Husisblogg

Ändå skönt när man kan se sig i spegeln med ett gott samvete och säga, vi gjorde allt i vår makt för att minska på pandemin.
Ja nu hoppas verkligen ägarna också att detta vaccin kommer snabbt.
Allt gott

5 01 2021
Matts Torebring

Vi har i alla fall försökt vara solidariska och inte åka i någon gräddfil bredvid, som att det inte gäller oss. Det bästa

4 01 2021
Monica

Skönt att få kläder och storlekar som de ska va’. Och munskydd har vi med i affärer och lokaler och ser rätt många yngre par ha det alltid i mataffärerna, tror de är forskare på universitetssjukhuset från olika länder. Skönt de tänker, värre med våra makthavare, pappa Stefan sa att det var så lite folk där i butiken men han har ju sagt att de ska vara hemma😄det skämtas lite nu om det och även att folk säger de ska bara köpa en del till rakapparaten på Hemköp😊Ha det så gott och så skönt i naturen. PS, kan berätta att det blev ett fantastiskt fint nybyggt hus, till vår käraste i familjen och vi är lite intresserade också av att flytta själva men blir nog ett objekt som redan finns då.
Detta var lite som en julgåva att det fanns. Det finaste uppdrag besiktningsmannen haft sa han. Och jag kan säga att jag lärt mig massor av ert husbygge och tankar runt det, och t o m givit råd om bilar😌Ha det så fint nu och idag tänkte jag på att det inte var kolmörkt kl 15.

5 01 2021
Matts Torebring

Denna gången var det en extremt skön känsla, att få rätt storlek från början och ännu skönare att komma ut i det fria. Visst kunde vi åkt ut med husbilen under hösten, men då med känslan att någon tittar snett på oss. Nej bättre att foga sig i ledet och vara solidarisk med alla andra isolerade.
Någon skrev under hösten, att familjen köpt en Concorde husbil, tack vare min blogg. Vad roligt att jag gett idéer kring ett hus också. Inte konstigt att det är roligt att skriva. Det bästa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: