Ett Stort Tack till alla mina läsare

5 01 2021

Jag är minst sagt stolt över alla er, kända och okända, som läser och följer min blogg varje dag. Dessutom ett stort hedersomnämnande till Bloggen Rolle & Carinas Coralen, Husisblogg, som dessutom kommenterar alla inlägg, ni är helt otroliga, Tack till sign. Monica för långa och många faktainlägg. Förra vinterhalvåret blev det nästan en ”Byggblogg”, ändå hängde nästan lika många med alla fall, Helt otroligt det också!

När jag vet att någon ligger före mig, men inom räckhåll, måste jag köra ifatt och köra om. Det sporrar mig till att hitta en tråd att skriva kring varje dag. Jag lyckades inte helt förra året, det blev som ni ser, bara 360 inlägg under årets 365 dagar. (Jag var ju ”borta” minst två dagar under hösten) Drygt 780 sidvisningar varje dag, året runt är jag stolt över..

Trots ett par töntiga inlägg 2017, om Cinderella toaletten i förra (hus) bilen, är det fortfarandet det mest lästa inlägget. Tvåa ligger fortfarande Jokkmokk resan sedan 2015.


Åtgärder

Information

10 responses

5 01 2021
Husisblogg

Oj, nu blev jag lite rörd, tack för de fina orden om mig.
Jag har hittat de bloggar jag numera tycker är intressanta och en del av bloggarna har mina ägare fått äran att träffas. Konstigt nog måste alltid mina ägare ge sig tillkänna först. Eller är kanske inte så konstigt för inga vet ju vilka mina ägare är för jag lägger aldrig ut bilder på ägarna.
Grattis till många läsare och följare. För mig handlar bloggen enbart om att ägarnas föräldrar skulle kunna följa med på resorna.
Önskar en trevlig trettondagsafton!
Allt gott

5 01 2021
Matts Torebring

Ett stort tack till er alla tre. Hade jag ingen som kommenterade, kanske jag tröttnade på att skriva. Själv skriver jag bara för att det roligt att fota, skriva, berätta och tävlingsinstinkten finns ju i ett hörn. Det bästa

5 01 2021
Björn Lövdahl

Fortsätt så! Mycket läsvärt

5 01 2021
Matts Torebring

Tack, tack det sporrar till mera bläck i pennan.

5 01 2021
Rolle o Carina

Tack för dom fina berömmelserna Matts,det värmer oss bägge!
Men er blogg är ju kul att följa,läsvärt och trevliga ni är.
Själv har man inte så mycket att skriva om var dag som andra.
Men tränar mer i skogen istället och lite på Facebook 😊😊

Fortsätt och ha det gott/VinterKram

5 01 2021
Matts Torebring

Ja ni är värda ett stort tack, ni är fina representanter för er blogg och er lite skamfilade stad. Det blir jättekul att ses när vi fått våra Corona sprutor. Kram snö

5 01 2021
Monica

Tack själv Matts! Roligt att läsa hos dig, inte minst om 🏡 byggen, och tack vare dig hittade jag all historia om farmors och farfars ägor från järnåldern i Uppland, vet knappt hur det gick till men du forskade om forntiden och jag fick länkar som kunde berätta. En fin trettonhelg önskas dig och Birgitta🌟

5 01 2021
Matts Torebring

Det så roligt när du skriver, du har så mycket fakta att ge. Hoppas att vi får hälsa på varandra, vid något tillfälle när vi är Coronafria. Vi önskar en riktigt trevlig helg

6 01 2021
FREEDOMtravel

Visst är det lite roligt med statistik! Jag följer och tittar in så snart jag hinner 🙂 Önskar god fortsättning på året!!!

7 01 2021
Matts Torebring

Jag älskar statistik och tävla mot mig själv, i nästan allting, visst är det kul.
God fortsättning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: