Nu, eller vi vet inte när

10 12 2020

Idag blev jag uppringd av Länssjukhuset Ryhov, Jönköping. Nu får du välja tid Matts för operation, antingen nu nästa fredag, eller vet vi inte när. Vi går redan på halvfart på grund av Corona pandemin. Det hade kanske varit skönt att fira jul först och ta detta sedan. Ni som följer min blogg vet, att jag har en godartad cancertumör i prostatan att ta bort. Jag är glad att jag får komma in, att det finns tid under rådande förhållanden.

Varje dag när jag öppnat brevlådan, har jag varit glad, över att att det inte varit en kallelse i brevlådan. Nu har jag varit med och stöttat upp i företaget, mer eller mindre under veckans alla dagar. Nu har vi inte mycket kvar att sälja, däremot enorma mängder att lasta ut. I det senare är jag inte inblandad. Så egentligen var det en bra tid, att jag fick komma den 18 december kl. 7. Sedan kan Birgitta jobba hela dagen, när hon skjutsat in mig och hämta mig på lördagseftermiddagen.

Detta kommer att gå bra, det har jag bestämt och jag har ingen oro inför detta. Däremot har jag flera förberedelser att göra, som att sticka en spruta i magen, kommer jag att klara det?


Åtgärder

Information

10 responses

10 12 2020
Husisblogg

Bra val att ta detta nu. I dessa tider vet man inte när nästa tid fås.
Självklart klarar su av att ta en spruta i magen, säger bara lycka till!
Allt gott

10 12 2020
Matts Torebring

Ja precis så kände jag det, nu eller långt fram, jag vet inte när och vad det blir. Det bästa

11 12 2020
Rolle o Carina

Du gör rätt som får det gjort nu,lika bra i dessa tider!
Och en spruta är inte hela världen i allt det hela.
Tänk va jag oroa mig inför allt man gått igenom innan
behandlingen starta och man fundera innan provsvaret!
Även frugan drabbades såklart hon oxå i allt funderande,
men sån tur man hade henne som ett stort stöd i allt!
Det var ju bara och bita ihop det och gå igenom det som
planerades,vad skulle man annars göra??

Ha det gott/Lycka Till Kram

11 12 2020
Matts Torebring

Tack Rolle, jag tror dig, jag ska bita ihop och klara detta också. Jag har min familj som ett stöd så nära och så naturligtvis Birgitta. Decemberkram.

11 12 2020
Eira Torebring

Bra att du tog första bästa tid!
Visst är de tufft, men de fixar du. Glöm inte att du är en stark envis person.
Lättare att ta spruta på sig själv än någon annan gör de.
Stort lycka till!
Kram lillasyster

11 12 2020
Matts Torebring

Tack Eira, visst ska jag klara detta, tillsammans med min familj. Nu har till och med jag slutat att reagera på sprutor. Det blev många stick i Eksjö, men att sticka sig själv, blir en ny grej. Storebrors kram

12 12 2020
Vår husbilsblogg

Jag skulle också ha valt att få genomföra operationen så snart som möjligt. Min operation för sex år sedan genomfördes också veckan före julafton. Jag håller tummarna och hoppas på allt ska gå bra. Lycka till!

12 12 2020
Matts Torebring

Tack Lars, det kommer att gå bra, var så säker.

15 12 2020
Lasse

Detta är en baggis för dig, så mycket som du har vart med om! Big Bless!

17 12 2020
Matts Torebring

Tack, ingen baggis, men visst kommer det att gå bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: