Jag får se nya saker jag inte sett

7 12 2020
En av alla gångbroar jag kan välja mellan.

Nu får du åka hem och se till att du går ned vikt, sa min läkare på Länssjukhuset Ryhov, för en månad sedan. Jag har aldrig vägt mindre än så här sa jag. Under tiden på Höglandssjukhuset i oktober månad gick jag ned fem kg på fem dagar. Troligtvis hade jag mycket vätska i kroppen då. Jag bestämde mig för att gå till och från jobbet varje dag, nu senast sju dagar i veckan. Efter fyra veckors gående, 5 km om dagen, fick jag se siffror på vågen, som jag inte sett tidigare. Dessutom två nya hål i livremmen. Det sporrar naturligtvis.

Gång- & cykelbanan utmed Svartån, är naturligtvis trevligast. Efter incidenten förra veckan, är jag extra försiktig när jag går i mörker. Jag började kartlägga alla de gångvägar jag har, till och från till jobbet. Jag ritade upp alla vägvalen på ett papper. Jag har minst sex olika gång- & cykelvägar för att ta ig till och från jobbet. Det tycker jag är helt fantastiskt. Vad vad bra att få bo på landet och ha alla dessa möjligheter.


Åtgärder

Information

8 responses

7 12 2020
Husisblogg

Haha, exakt så tänker min manlige ägare också, att ta olika vägar. Nu gör han nog inte det för nöjets skull alltid utan det är för att inte någon ska kunna kartlägga honom.. lite galet men det nog en yrkesskada för honom.
Men, även om han inte alltid tänker på det så får han se olika saker varje dag.
Allt gott

7 12 2020
Matts Torebring

Faktiskt att jag tänkte samma sak. Vet någon om att det går någon alltid på ungefär samma tider, kan man lätt bli kartlagd. Det bästa.

7 12 2020
Rolle o Carina

Visst ska du träna på Matts,bra jobbat och bara att hålla i det!
Själv mår jag inte bra i magen om jag inte får ut och skaka om
tarmarna flera gånger i veckan efter alla års skiftgång i livet.
Perfekta stigar igen sen den lilla snön som kom försvann.
Visst är det mörkt,grått och tråkigt hela dagarna,men vad göra??

Kuta på Kram

7 12 2020
Matts Torebring

Jag tror att du skrivit någon gång, det blir som ett gift, man måste ut. Jag kan bara hålla med. Nu förenar jag nytta med nöje. Håll ut broder, snart vänder det mot ljuset igen. December kram

8 12 2020
Fredrik

Hej Matts . Här har det nog det blivit som en sjukdom att man måste motionera , har nu börjat å gå nå lite har som mål 10000 steg per dag . Var nog igår å cykla 42 km o Marianne var 18 km har ingen snö här ännu . Klarar mig utan medicin bara jag motioner . Häls. M o F

8 12 2020
Matts Torebring

Hej kamrater! Jag ligger hästlängder efter ert tuffa ”håll i gång program.” Jag springer säkert ett par km ytterligare på jobbet varje dag, utöver min halvmil. Vi hoppas på en corona fri jul för oss alla och lite vitt på marken, tackar vi inte nej till. Kram Birgitta & Matts.

8 12 2020
Nils-Åke Hansson

Motion är extra viktigt nu! Försöker att gå 3 till en mil om dagen. Bra att du hänger i.

8 12 2020
Matts Torebring

Du har ju Lilla My som tar dig med ut i alla väder. Det var därför vi hade Brownie i tretton år. Oj vad många timmar, det blev i skogen på den tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: