Vi hade tänkt fira i afton

24 11 2020
Fortfarande tomma rör

Följetongen fortsätter! Den 10 juli skrev jag så här i somras…

Så här skrev jag på min blogg för ett tag sedan… Den 9 augusti 2019 kl 11. 05 mejlade jag IP Only, och anmälde att jag jag ville ha fiber inkopplat på vår nyinköpta tomt. Jag fick en bekräftelse på att anmälan kommit in. Sedan har det varit tyst, till ett par månader sedan, då jag tog tag i det igen. Nu ringde jag även Telia. Hur mycket jag har ringt det vet jag inte, bara att det är många gånger. Till slut kom jag ”innanför Kundtjänst”. Detta tack vare goda råd från Aneby kommun. Till slut började det att hända saker för två- tre månader sedan”.

___________________

Tre gånger under sommar, höst och nu sist idag, har IP Only varit för att koppla in fibern i vårt hus. En del av problemet är att det var kommunala bolaget Amaq, som drog rören i början av tjugohundra talet, sedan blev det Telia och nu sist IP Only. Ingen vet vem som äger vad.

Återigen fick de åka hem till Oskarshamn, med oförrättat ärende. De måste ha med sig grävmaskin och mera kopplingar för att lösa detta. Hur komplicerat får det vara? Jag blev uppringd av IP Only för ett tag sedan. De undrade över varför jag gett dem bara betyget Ett, i en kundnöjdhet undersökning. Ja det är enkelt att svara på sa jag, det fanns inget lägre.

Det blev inget firande i afton, vi får fortsätta att se på Webb Tv via ett tillfälligt mobilt bredband.


Åtgärder

Information

6 responses

24 11 2020
Husisblogg

Vad tråkigt när ni hamnat på denna ändhållplats. Bara att hoppas att någon till slut tar ansvar.
Allt gott

25 11 2020
Matts Torebring

Fiberkabeln finns där, hur svårt kan det vara? 👎

24 11 2020
Husbilen Coralen

Usch vad dåligt,här fungera det rätt snabbt att få in Fibern!
Ingen idé att såna där operatörer håller på överhuvudtaget.

Ha det gott/RegnKram

25 11 2020
Matts Torebring

Jag tror att ”Stefan” gett dem stora pengar i stöd, för att täcka hela landet med fiber. Troligtvis har de redan fått pengarna och sedan bryr de sig inte. 👎 IP Only 👍 Borlänge kram

25 11 2020
Vår husbilsblogg

Absolut ingen rolig upplevelse, att det ska behöva vara så här. Det tyder till viss del att det verkar vara urdålig konkurrens i Aneby mellan fiberaktörerna när man behandlar en kund på detta sätt.

25 11 2020
Matts Torebring

Det finns ingen konkurrens alls här i byn, det är bara en part som gäller och då kan de göra hur de vill, eller rättare sagt inget alls. 👎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: