En underbar Fars Dag

8 11 2020
Coronafri Fars Dags middag på Ullinge Wärdshus

Vår sonhustru Carina, hade tidigt bokat en Coronafri Fars Dags middag, på Ullinge Wärdshus. Alltid lika utsökt gott och trevligt. Jag lider med restaurangen i dessa tider, så få besökare.

Det gick inte ihop sig idag heller.

Som Niklas brukar säga, ”Vad ska man köpa till någon, som inte har plats med mera saker”? Nu har jag & min syster, köpt lotter i så många, många år, så i år måste det hända något.” Ja det gjorde det, det blev 100:- i vinst på alla dessa lotter.

Vilket fint eldställ till öppna spisen

Vårt förra eldställ var rena ”Dinky Toys” och bara ramlade sönder. Tack Birgitta, för detta eldställ från Jem & Fix, det pryder verkligen sin plats. Dessutom är du hela familjens eldsjäl!

En fråga kommer alltid att leva kvar i mig, sedan jag var inlagd på Höglandssjukhuset. En sjuksköterska kom in och frågade min drygt 90- årige rumskamrat: Har du någon anhörig? Frågan skar i mig och lämnar mig aldrig, tänk så många ensamma det finns. Det är roligt när barnen kommer på Fars Dag.


Åtgärder

Information

4 responses

8 11 2020
FREEDOMtravel

Vilken fin och trevlig Fars dag!

8 11 2020
Matts Torebring

Ja verkligen, alltid lika roligt när familjen samlas. Det är så tryggt att ha dem nära.☀️ Det bästa!

8 11 2020
Rolle o Carina

Trevligt ställe förstås med familjen samlad och bra mat oxå då!

Ha det gott/HöstKram

8 11 2020
Husisblogg

Hos mina ägare blev det inget firande. Min manlige ägare var på graven och satte blommor och ljus och då deras län har särskilda restriktioner så blev det ingen fysisk träff för min kvinnliga ägares familj.
Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: