14 juli 2019 – 14 Juli 2020

14 07 2020
14 juli 2019

Den 14 juli 2019 tog jag detta kort och skrev om våra drömmar och byggplaner. På bilden sitter vi nere vid badviken, lyckligt ovetande om ett år framför oss, med massor av arbete. Men vad glada och stolta vi är idag.

I dag 14 juli 2020

Det tar ett litet tag att bo in sig. Än känns det nästan lite overkligt att bo i ett plan, utan en endaste trappa, ett stenkast till badviken, intill kossorna och hästarna ute på landet. Detta är fantastiskt.


Åtgärder

Information

12 responses

14 07 2020
Rolle o Carina

Ja det har vart kul och spännande att fått följa med er på resan!
Nu kan ni bara njuta och koppla av med dopp i badviken 🙂

RegnKramar

15 07 2020
Matts Torebring

Du har inte bara följt oss, du har skrivit positiva kommentarer varje dag, det är helt otroligt. Stort Tack & Bock & Kram!

14 07 2020
Husisblogg

Ja tänk vad som kan hända på ett år.
Men det är er väl unt, så bara ta tillfället i akt och njut i massor.
Allt gott!

15 07 2020
Matts Torebring

Jag måste skriva samma till dig Husis och dina ägare, som till Rolle o Carina. Ni har inte bara följt oss, ni har skrivit positiva kommentarer varje dag, det är helt otroligt. Stort Tack & Bock & Kram!

15 07 2020
Husbilen Ventilen

Ja det har verkligen blivit fint. Förstår att ni njuter.
Ha det gott, kram

15 07 2020
Matts Torebring

Tack, tack, visst blev det bra och vi njuter minst lika mycket hemma som ute i bussen. Allt Gott Kram

15 07 2020
JoY

Kul när drömmar går i uppfyllelser.

15 07 2020
Matts Torebring

Ingen av mina nattliga (mar)drömmar har gått i uppfyllelse som väl är. Men detta är en sann dröm. Allt Gott!

15 07 2020
Monica

Så fint ni har det och så fint att flytta in denna tid med all vacker grönska runt omkring era vackra hus. (Jag kallar garaget för hus också, 🙂 är så fint). Ja är som en dröm, så vackert allt. Bara att njuta och mycket finns att se på nära håll när ni vill göra utflykter. Och vi fungerar rätt mycket så att slit och släp glömmer vi ganska lätt när vi ser resultaten. Ha det fortsatt så bra.

15 07 2020
Matts Torebring

Det är så kul att du följt oss och levt in i alla detaljer, ända från grundundersökningarna och sedan nästan varje spik. Tack för all din vänlighet, den smittar av sig. Jag hoppas du kommer förbi en vacker dag.
Allt Gott!

16 07 2020
Monica

Tack Matts! Och denna sommar tänkte vi åka söderut, vi började prata om det tidigt men det var då det. Nu håller vi oss mest i hemtrakterna, så får vi se nästa år. Ingen vet verkligen något, men hoppas och tror det ska bli ändringar till det bättre i sinom tid. Ta hand om er.

16 07 2020
Matts Torebring

Ni får göra er fler ärenden söder över, men vänta tills vi alla känner oss lite säkrare. Vissa år kommer vi aldrig att glömma, 2020 blir ett sådant år. Jag kommer även att minnas det goda, alla dina snälla och positiva kommentarer. Allt Gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: